Rahmi Metin 5 yıllık içinde yapılan ve devam eden projelerini anlattı

Rahmi Metin 5 yıllık içinde yapılan ve devam eden projelerini anlattı

RİZE BELEDİYE BAŞKIANI VE ADAYI RAHMİ METİN BASINA YAPTIĞI AÇIKLAMADA; DALÇIK PROJEMİZİN UYGULAMA İHALESİ YAPILDI BU PROJEMİZLEDE TRAFİK AKIŞINA CİDDİ BİR RAHATLIK SAĞLANACAK DEDİ

Başkan Rahmi Metin, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi ve Şehirdeki Projeleri Değerlendirdi

Samsun, 10 Ocak - Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla şehirde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla Rize Belediyesi Alipaşa Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Başkan Metin, basın mensuplarına, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

rize-belediye-1.jpeg

Toplantıda Başkan Metin'e, basın toplantısında başkan yardımcıları da eşlik etti. Kentsel dönüşüm çalışmalarından alt yapı çalışmalarına, sosyal tesislerden dere ıslahlarına ve sosyal kültürel çalışmalara kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Başkan Metin, göreve geldikleri günden bu yana Rize için tüm gayretleriyle çalıştıklarını ifade etti.

rize-belediye-13.jpeg

Başkan Metin, "5 yıl içerisinde yaptığımız ve devam eden çalışmalarımız anlamında söyleyecek olursak, enerji ile yaptığımız yatırımlar, irili ufaklı 46 mahallenin dokunduğumuz noktaları, otogar çalışmalarımız, kültür sokağı projemizin ihale aşamasına gelmesi, mezbahane çalışmamız aynı şekilde, millet bahçesi çalışmalarımızın alt yapı çalışmaları bitti. İnşallah Mart ayında üst yapı çalışmalarımız devam edecek, bunlar önümüzde özel olarak bekleyen işlerimiz" dedi.

rize-belediye-14.jpeg

Başkan Metin, çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgiler verirken, "Gelecek için çok şey söyleyebiliriz, dokunacağımız çok cadde ve sokak da olacak. Bunların hepsi yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları ve mahallelerde yaptığımız anketlerle yapılaşmaları bozmadan sağlanmış olacak. En büyük problemimiz yer bulma sıkıntısı, araç sayımız çok. Otopark ihtiyacımız da çok, çözmeye çalışıyoruz. Mahalle yollarımızı yaparken geniş tutuyor ve geniş yapmaya gayret gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantı, basın mensuplarının karşılıklı soru cevapları ve katılımlarıyla devam ederken, Başkan Rahmi Metin, gazetecilere teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.