Pazar AK Parti'de listeye girenler istifa etti!

Pazar AK Parti'de listeye girenler istifa etti!

Siyasette listeye giremediği için istifa edenlerin aksine Rize'nin Pazar ilçesinde AK parti'den listeye ismi yazılanlar itiraz edip istifa ettiler.

AK Parti Pazar Belediye ve il genel meclisi listelerinin açıklanmasından sonra istifalar da üst üste gelmeye başladı.

İl Genel Meclisi 3. sıradan aday gösterilen Abdullah Azaklı, kendisinin rızası olmadan listeye yazıldığını söyleyerek, “Yapmış olduğum müracaat sonrasında, etik olmayan oylama sonucu hakkımızın yenildiğini gördüm. Partimden ve il genel meclisinden stifa ediyorum. Halkıma sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.

Yine il genel meclisi yedek listenin ilk sırasına yazılan Sevim Taşkın da yaptığı açıklamada, “Kuruculuktan bugüne kadar yapmış olduğum çalışmalarımın hakkının bu olmadığını düşünüyorum. Yedek listeye adımı bana sormadan koyduğunuz için, bu yedek üyeliği kabul etmiyorum. Pazar'ı kendi haline bırakın. Siz ve sizin gibiler oldukça bir adım dahi ileriye gidemeyeceğiz. Yerel seçimlerde AK Parti benim için bitmiş olsa da genel seçimlerde her zaman sayın Başbakanımın yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

Pazar Belediye Meclisinde 9. sıradan listeye ismi yazılan Mustafa Çiçek ise yaptığı açıklamada, “Bilgim dışında belediye meclisinde sıralamaya dahil edildiğimi gördüm. Bu şekilde olacağına hiç yazılmamayı tercih ederdim. Arkadaşlarıma başarılar dileyerek istifamı partiye verdim. Ben partimden değil belediye meclisi listesinden ayrıldım” şeklinde konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.