ÖZEL HASTANE DİYE GİTTİ, HAYATI ALT ÜSTÜ OLDU. RİZELİ 78 YAŞINDAKİ MUZAFFER TAŞÇI ÖZEL HASTANEDE AMELİYAT EDİLDİ AMA İYİLEŞEMEYİNCE RTEÜ ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ŞİFA BULDU. VATANDAŞA ÖZEL HASTANEYE GİTMEYİN ÇAĞRISINDA BULUNDU

ÖZEL HASTANE DİYE GİTTİ, HAYATI ALT ÜSTÜ OLDU

78 yaşındaki Muzaffer Taşçı’nın hayatı geçirdiği trafik kazası sonrası tamamen değişti. 2020 yılında kolundan ameliyat olmak için özel bir hastaneye başvurdu. Belli bir ücret karşılığında anlaşarak ameliyat masasına yattı. Her şey güzel olacak beklerken hiçbir şey umduğu gibi olmadı… Taşçı’nın kolundaki şikayetler gün geçtikçe arttı. İddiaya göre ameliyatı yapan doktor kendisine başka bir hastaneye gidebileceğini söyledi. Bunun üzerine Taşçı da soluğu RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aldı.

muzaffer-tasci-1.jpg

DOĞRU TEDAVİ İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Burada Doğu Karadeniz Bölgesindeki tek el cerrahisi olarak görev yapan Opr. Dr. Ahmet Öncül tarafından yeniden ameliyata alınan Muzaffer Taşçı, şimdi kendisini daha iyi hissediyor. Yaklaşık bir buçuk aydır hastanede fizik tedavi gören Muzaffer amca, başta doktoruna ve bütün sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

muzaffer-tasci-12.jpg

MUZAFFER TAŞÇI’NIN ÖZEL HASTANE PİŞMANLIĞI

Kolunu kaybetmekten son anda kurtulan Muzaffer Taşçı,  vatandaşa özel hastaneye gitmeyin çağrısında bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.