ÖZ GIDA İŞ SENDİKASINDAN KURA ÇEKİMİNDEKİ İDDİALARA CEVAP

ÖZ GIDA İŞ SENDİKASINDAN KURA ÇEKİMİNDEKİ İDDİALARA CEVAP

Öz Gıda-İş Sendikası D. Karadeniz Rize Şube Başkanlığından ÇAYKUR İŞÇİ ALIM KURASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI..

Çaykur’un Mevsimlik İşçi kadrosunda istihdam edilmek üzere alınacak olan 300 asıl işçi kadrosu için 12 Nisan 2021 Pazartesi günü Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonunda Rize 3. Noteri huzurunda ve bizimde Öz Gıda-İş Sendikası D. Karadeniz Rize Şube Başkanlığı olarak gözlemci sıfatıyla bulunduğumuz kura çekimi, Pandemi kuralları gereği izleyici alınmadan fakat TVden canlı olarak yayınlanmak suretiyle kuraya katılan tüm arkadaşların hakkını ve hukuklarını gözeterek, adil ve hakkaniyetli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.


Kura çekilişi esnasında, kurayı çeken noter katibi arkadaşımız tarafından kutudan 2 adet kura numarasının yazılı olduğu taş yapışık ve numaralar okunmayacak şekilde sehven kutudan çıkartılmış fakat kural gereği iki taş aynı anda çekilemeyeceği için taşlar Noter gözetiminde tekrar kutuya geri atılmış, konuyla ilgili bütün sorumluluk Noter tarafından alınmış olup ekteki tutanak tutularak çekilişe devam edilmiştir.
Gözlemci olarak katıldığımız ve televizyonda da yansıdığı gibi bu çalışmaya vakıf olduğumuzu ifade ediyor, Emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyular.


Öz Gıda-İş Sendikası
D. Karadeniz Rize Şube Başkanlığı

belge.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum