Orhan YAZICILAR Tophane Mahallesi Muhtar Adayı

Orhan YAZICILAR Tophane Mahallesi Muhtar Adayı

DEĞERLİ TOPHANELİ HEMŞERİLERİM!...

 DEĞERLİ TOPHANELİ HEMŞERİLERİM!...

Rize’nin en köklü ve en eski yerleşim yeri olan TOPHANE Mahallesi’nin yeni ve güler yüzünü ortaya çıkarmak için mahallemden Muhtar adayı oldum..
 
Sadece Tophane mahallemde değil, çevremde ve Rize genelinde tanınmış, sevilen , sayılan, güvenilen, itibarlı, bilinen bir kişi olduğumu sizler de çok iyi biliyorsunuz. 
39 Yıldır Yaşadığım Mahalleme; huzurlu, yaşanabilir, temiz, insanların mutlu olması, güven içinde yaşaması, kişilik olarak başkalarının sorunlarının kendi sorunlarım gibi görebilen, hep birlikte, Demokratik bir anlayışla sorunlarımıza çözüm üretebilmek, bütün mahallelimin katılımına açık , şeffaf bir yönetim anlayışıyla, Allah’ın da  izniyle Muhtarlık yapmayı amaçlıyorum.

 
Mahallemi ve Mahallelimi çok iyi tanıyorum. Onların tüm sorunlarının neler olduğunu da çok iyi biliyorum. Mahalle halkımın mutlu ve huzurlu olması adına son derece gayret göstereceğiz. İnşallah dostluk ve kardeşlik içinde sorunlarımızı masaya yatırma adına MAHALLE MECLİSİ oluşturacağız. 
 
Mahallemin her bir bireyi, muhtarını tanıyacak ve ona tüm istek ve taleplerini rahatlıkla söyleyebilecektir.
 
Tophane Mahallemizin güzel insanları: Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki sizler dürüst, ilkeli, seviyeli, liyakatli, hoşgörülü, çalışkan, becerikli, ulaşılabilir, sözüne sadık, vaatlerini ve söylediklerini yerine getirebilecek, girişimci, işinin ehli, kurum ve kuruluşları çok iyi tanıyan, onlarla diyalogları çok iyi olan, sosyal projelere yer veren, hizmet odaklı, yaşanabilir bir Tophane için ele ele vermeyi amaç edinen, birleştirici, huzur isteyen bir mahalle için muhtar istiyorsunuz!...
 
Değil mi?
 
Çok Değerli Tophaneli Hemşerilerim:
 
Senin her bir derdini yüksek makamlara ve diğer tüm kurum ve kuruluşlarla diyaloglarım çok iyi olduğu için, en kısa ve kestirme yoldan iletebilecek bir Muhtar olmayı amaçlıyorum. Bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz. 
 
Bu benim için bir koltuk kavgası değil, orada oturmaya da gelmiyoruz. Sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz. Vatandaşımın her bir derdi benim derdim olacaktır.
İşim gereği yıllarca yaptığım bir Basın Mensubu olarak; mahalleme yapacaklarımı yazılı ve görsel basında bizzat kendim paylaşacağım. Bu benim için önemli bir avantaj olacaktır. Allah’ın izniyle…
İşte bütün bunları çok iyi bilen ve kabul eden, altından kalkabilecek güce sahip olan bir kişi olarak göreve hazırım.
 
31 Mart Seçimlerinde Tophane Mahallesi için oylarınız inşallah Orhan Yazıcılar’a (Hocaya)
 
HİZMET BİZDEN; TERCİH SİZDEN…
 
Orhan YAZICILAR
Tophane Mahallesi Muhtar Adayı…
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.