OMÜ’de eğitimde revizyon süreci Hukuk Fakültesi ile devam ediyor

OMÜ’de eğitimde revizyon süreci Hukuk Fakültesi ile devam ediyor

Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılayan ve dünyadaki gelişmeleri dikkate alan yeni bir müfredat oluşturmak amacıyla eğitimde revizyon süreci devam ediyor.

Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılayan ve dünyadaki gelişmeleri dikkate alan yeni bir müfredat oluşturmak amacıyla eğitimde revizyon sürecini başlatan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) yönetimi, revizyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
İlahiyat Fakültesi’nin ardından Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi için düzenlenen eğitim revizyonu toplantısında, Fakültenin yeterlilikleri ve genel durumu değerlendirilerek ders programları ve içeriği gözden geçirildi.
Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burak Batı, Adalet Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hatice Karacan Çetin ile Fakültenin Dekan Yardımcıları ve bölüm başkanlarının katıldığı eğitim revizyonu toplantısına, anabilim dalı başkanları ve öğretim üyeleri de internet üzerinden eşlik etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.