Neslican Tay,  Ölüm Yıldönümünde Anılıyor: Mücadelesi ve Güçlü Duruşu Unutulmuyor

Neslican Tay, Ölüm Yıldönümünde Anılıyor: Mücadelesi ve Güçlü Duruşu Unutulmuyor

KANSERLE VERDİĞİ MÜCADELE VE POZİTİF YAŞAM ENERJİSİYLE BİRÇOK KİŞİYE İLHAM VEREN RİZELİ NESLİCAN TAY , VEFATININ 5. YILINDA ANILIYOR. NESLİCAN TAY , 20 EYLÜL 2019'DA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kanserle verdiği mücadele ve pozitif yaşam enerjisiyle birçok kişiye ilham veren Neslican Tay, vefatının 5. yılında anılıyor. 20 Eylül 2019'da hayatını kaybeden Neslican, gösterdiği dirayet ve umut dolu mesajlarıyla toplumun hafızasında iz bıraktı.

Rize doğumlu Neslican Tay, genç yaşta yakalandığı kanserle mücadelesinde dört kez ameliyat olmuş, bir bacağını kaybetmesine rağmen moralini hiçbir zaman bozmamıştı. Sosyal medyada paylaştığı mesajlar ve videolarla binlerce kişiye ulaşarak, kansere karşı mücadelesini sembolleştirmişti. "Ben bir bacağımı kaybettim ama mücadele gücümü asla kaybetmedim" diyerek hayata olan bağlılığını sık sık dile getiren Neslican, kanserle olan son mücadelesinde 20 Eylül 2019’da aramızdan ayrıldı.

Vefatının ardından geçen 5 yılda, Neslican Tay’ın mücadelesi ve hayata olan pozitif bakışı, onu sevenlerin ve takipçilerinin hafızasında taze kalmaya devam ediyor. Onun cesur duruşu, hastalıkla mücadele eden birçok insan için umut kaynağı olmaya devam ediyor.

Bugün, Neslican Tay’ın ölüm yıldönümünde, Türkiye’nin dört bir yanından sevenleri ve onu tanıyanlar, sosyal medyada Neslican’ı anarak, onun güçlü ruhunu yaşatmayı sürdürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.