Muhittin Bayrak; Hemşerilerimiz ne iktidardan nede ana muhalefetden memnun değil

Muhittin Bayrak; Hemşerilerimiz ne iktidardan nede ana muhalefetden memnun değil

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, vatandaşların sorununu dinlemek için bir aydır sahalarda olduklarını söyledi.

RİZELİ HEMŞERİLERİM SANDIK İÇİN GÜN SAYIYOR !

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak Sosyal medyada yaptığı açıklamada ; Memleket partisi olarak Rize Esnaf ve İlçe köylerini fotoğraf  paylaşmak için değil samimiyetle vatandaşların dert ve arzularını dinlemek için yaklaşık bir aydır sahalardayız.Üstelik bazıları gibi  siyasi görüşü bize yakın insanları göstermelik ziyâretlerde bulunmuyoruz. Hemşerilerimizi reklam aracı olarak görmüyor onlarla aynı kaderi yaşadığımızı samimiyetle anlatırken kendi çözümlerimizi anlatıp vatandaşlarımızın önerilerini dinliyoruz. Hemşerilerimiz ne iktidardan nede ana muhalefetden memnun değil,gerek yurdun içinde bulunduğu ekonomik durumdan gerek eleştirmekten başka çözüm üretemeyen ana muhalefetten hiç haz etmiyor. Sevgili yurttaşlar rize il başkanı olarak konuyu sadece rizeli hemşerilerimin neden memnün olmayıp sandık için gün saydığını kalemim rengi   çerçevesinde anlatmaya çalışayım
Rize'li  hemşerilerim  yıllardır kendilerine dayatılan belediye başkan adaylarına,millet vekil adaylarına oy vererek göreve getirdi ve malesef sonuç hep hüsran oldu Artık bıçak kemiğe dayandı.Konuyu biraz derinleştirip örnekleştirirsek rizeli dayatma adaylara oy verdi peki karşılığında ne gördü,çay bizim namussumuzdur diyen zat-ı muhterem kaçak çay işinde yakalanarak pişti oldu.

Sevgili hemşerilerimin gözleri daha neler gördü,kulakları neler duydu kardeşlerim,oy vererek göreve getirdikleri adamın "kaçak kat atmışsın bir daire de bana at yasallaşsın" diyen ve rize'de her cadde de bir binası bir dairesi olanları gördü. Devam  edelim mi benim rizeli herşerilerim dayatma adaylara oy vererek gözleri neler gördü,kulakları neler duydu ?


Örneğin kentsel dönüşüm adı altında yok pahasina insanların iş yerine evlerine nasıl çöküldügünü gördü. Rizeli çay üreticisi hemşerilerim çayın yani akın terinin nasıl peşkeş çekildiğini gördü.Rizeli hemşerilerim TBMM gönderdiği vekillerinin rize için bir kelime etmediklerini gördü.Rizeli hemşerilerim çay kanunu çıkaramayan fakat kendi kuru çaylarını pazarlayacakları  ince belli çay bardağı ile övünenleri gördü,duydu. Rizeli hemşerilerim çay dan bir haber olan fakat çaykur yönetiminde yer alıp huzur hakkı alanları gördü. Lakin bıçak kemiğe  dayandı, rizeli hemşerilerim sandık için gün sayıyorken gençliğimin üzerine söz veriyorum ki biz görev başına geldiğimizde tek derdimiz memleket olacak,eğer bana vekil olmak için hemşerilerim bir kapı açarsa boğazım patlayana kadar hemşerilerimin hakkını heryerde savunmaktan onur duyacağım.Sevgili yurttaşlar bilmenizi isterimki yapacaklarımız doğrultusunda samimi yurt sevginizle slogamızı sizlerle paylaşmak isterim: ne cumhur ne millet tek yol memleket.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.