MUHAMMED AVCI:ÇAYKUR MEVSİMLİK İŞÇİLERİMİZİN ÇALIŞMA SÜRELERİNİ 4 AYDAN 6 AYA NASIL ÇIKARDIYSAK, SAĞLIK SİGORTASIYLA İLGİLİ PROBLEMLERİ NASIL ÇÖZDÜYSEK İNŞALLAH BİZE İLETTİĞİNİZ YENİ TALEPLERİ DE YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Rize Milletvekili Adayı ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı Çaykur mevsimlik işçileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bundan önce 4 ay olan çalışma süresini 6 aya çıkardıklarını vurgulayan Avcı, mevsimlik işçilerin işsizlik maaşı, emeklilik günleri, çalışma süresinin uzatılması ve kademeli kadroya geçiş için gerekli adımları atacaklarını söyledi.
Avcı: “Çaykur mevsimlik işçilerimizin çalışma sürelerini 4 aydan 6 aya nasıl çıkardıysak, sağlık sigortasıyla ilgili problemleri nasıl çözdüysek inşallah bize ilettiğiniz yeni talepleri de yerine getirmeye çalışacağız.


İŞSİZLİK MAAŞI SAĞLANACAK VE EMEKLİLİKLE İLGİLİ PROBLEMLER GİDERİLECEK
“Özellikle işçi kardeşlerimizin bizden istediği iki husus vardı. Bunlardan bir tanesi emeklilikle ilgili problemlerdi. Bunları gidermeye çalışıyoruz ve gidereceğiz inşallah. Diğer taraftan işsizlik maaşıyla ilgili talepler vardı. O problemi de inşallah gideriyoruz. Seçimden hemen sonra somut bir adım atmış olacağız.”


ÇALIŞMA SÜRELERİNİN UZATILMASI VE KADEMELİ KADROYA GEÇİŞ SORUNU ÇÖZÜLECEK
“En önemli taleplerden bir tanesi de çalışma sürelerinin uzatılması veya kademeli kadroya geçişle ilgili taleplerdi. Bunlar hususunda da hem bakanlığımızın nezdinde hem de Çaykur genel müdürlüğümüz nezdinde gerekli projeksiyon çalışmalarını yapıyoruz. Ve seçimden sonra inşallah işçi kardeşlerimizle el ele vererek bakanlık düzeyinde de gerekli çalışmaları yapacağız. Bu problemleri de inşallah çözmüş olacağız.” 


ÇÖZÜM MERCİİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ’DİR
“Şunu özellikle söylüyorum umudunuzun istismar edilmesine ve sömürülmesine müsaade etmeyin. Biz bu güne kadar sadece yapabileceklerimizi söyledik. Çözüm mercii AK Parti’dir. Çözüm mercii Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bize güvenmeye devam edin. Bu problemleri inşallah hep beraber çözeceğiz.”
Parti kodları http://abone.iha.com.tr/Secim/XmlVerisayfasında yer almaktadır.

Cumhurbaşkanlığı verileri içeren grafiklerde (örneğin grafik3) Partiler yerine Adaylar parametresi kullanılmalıdır.
Aday kodları yine http://abone.iha.com.tr/Secim/XmlVeri sayfasında yer almaktadır.

background-color, width ve height özellikleri ile frame'e ait görsel değerler değiştirilebilir. Bunun gibi sunulan diğer frame'ler de özelleştirilebilme imkânı sağlamaktadır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.