Memleket Partisi Rize belediyesi İçin Adayını Açıkladı

Memleket Partisi Rize belediyesi İçin Adayını Açıkladı

MEMLEKET PARTİSİ RİZE BELEDİYESİ İÇİN ADAYINI AÇIKLADI. GENEL SEÇİMLERDE 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAN ATİLLA KAYHAN , RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK AÇIKLANDI

Memleket Partisi Rize İl Başkanı ve yönetim kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Rize merkez için belediye başkan adayını belirledi. Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Memleket Partisi İl Başkanı Muhittin Bayrak, aday adaylarının belirlenmesi için yapılan il yönetim kurulu toplantısının ardından Rize Belediye Başkanlığı için adaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Bayrak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz il yönetim kurulu toplantı çerçevesinde Rize Belediye Başkan Adayımızın kararını verdik. Rize Belediyesi adayımız daha önceden 1. sıra milletvekili adayımız olan Atilla Kayhan olmuştur.  Adayımızın başvurusunu Genel Merkeze an itibariyle iletmiş olduk."

Bayrak, adaylarını tanıtmak için saha çalışmalarına yakında başlayacaklarını belirtirken, Atilla Kayhan'ın 19 Mayıs Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olduğunu ve Rize'de esnaf olarak ticari hayatına devam ettiğini ifade etti. Adayın evli ve iki çocuk babası olduğunu söyleyen Bayrak, "Memleket Partisi'nin Rize örgütü olarak esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, beldelerde toplantılar düzenleyerek basın açıklamaları yaparak adayımızı tanıtım ve çalışmalarına hız vereceğiz" dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.