KÖSEOĞLU ; ANKARA’DAN KOŞA KOŞA GİDİP HER YERE VE HERKESE ŞİKAYET EDEN ZAVALLILAR

KÖSEOĞLU ; ANKARA’DAN KOŞA KOŞA GİDİP HER YERE VE HERKESE ŞİKAYET EDEN ZAVALLILAR

KAMU-SEN RİZE ŞUBE BAŞKANI MURAT KÖSEOĞLU ; “HAKSIZLIK KARŞISINDA EĞİLMEYİNİZ,ÇÜNKÜ HAKKINIZLA BERABER ŞEREFİNİZİDE KAYBEDERSİNİZ”

Köseoğlu yaptığı açıklamada , Hür iradesi ile kendi sendikalarından istifa edenleri, çöreklendikleri devletin makamlarını kullanarak “Bize geri dönmezseniz görev yerinizi değiştiririz” gibi türlü türlü tehditler savuranlara tepki gösteren Amasya şube başkanımıza türlü hakaretler ederek Ankara’dan koşa koşa gidip her yere ve herkese şikayet eden zavallılar; 
Salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarını  yöneticileriniz tehdit ederken tepki göstermeyeceğimizi mi sandınız ?


Makam koltuklarını kullanarak çalışanlara zorbalık yaparken sessiz mi durulacaktık ?
Hastaneleri ringonun ahırına çevirip istediğiniz gibi at oynatmanıza müsaademi edilecektik ?


Asla aklınızdan çıkarmayın; Sendikal rekabete her zaman ve şartta varız fakat sendikacılığı yozlaştıranların, çalışanın sorunlarını çözmek yerine onlara kötülük edenlerin hep karşısındayız.


İnancımız tamdır ki herkes yaptığının hesabını er geç ama mutlaka verecektir.
Sizde azıcık adamlık kırıntısı olsa, haysiyetten bir parça üstünüzde bulunsa oturur düşünür ve kamu sendikacılığını çukura çevirip, çamur deryasına bulayarak ortaya çıkan manzaradan utanç duyardınız.


Çalışanlarla görüşmek yerine hafta sonları kafelerde kamu yöneticileri ile oturup, şubelerinizde poz vererek çalışanlara aba altından sopa göstermezdiniz.


Dik duruş ve mücadele etmek sizin tabiatınıza ve varlık sebebinize aykırıdır. Size yakışmadığı gibi bu kelimeler sizin ağzınızda eğreti durmaktadır. Onun için kendinizi fazla zorlamayın ve kullanmayın. Uzmanı olduğunuz  takla atmak gibi beden hareketlerine iyice yoğunlaşın. 


Ama onu da yaparken haddinizi aşmayın, hududunuzu bilin.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.