'Kayak Merkezi projesini çok yakında başlatacağız'

'Kayak Merkezi projesini çok yakında başlatacağız'

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Ardeşen'in Tunca Beldesine Yaptığı Ziyarette Rize'de Sürdürülen Çalışmalardan Bahsetti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal  " Öncelikle bizleri böylesine güzel bir şekilde misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Tunca beldemizi ziyaret etmek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve varsa problemleri dinlemek için buradayız. Kıymetli kardeşlerim, ben İl Başkanıyken 2004 yerel seçimlerinde Belediye seçimleri için Tunca'ya gelmemiz gerekiyordu. Tuncalı arkadaşlarımız bizlere o zaman 'Tunca'ya çıkmana gerek yok, zaten çıkamazsın' dediler. Çünkü yollar çok kötüydü. Yolların neden kötü olduğunu sorduğumuzda, zamanın yetkileri tarafından yolun yapılacağı konusunda verilen sözlerin tutulmadığı cevabını almıştık. Ve şimdi saatimi kontrol ettiğimde Ardeşen'den buraya yarım saate geldiğimizi gördüm" şeklinde konuştu.

Konuşmasına devam eden Karal "Ben her hafta sonu Rize'deyim. Rize'nin hemen hemen bütün köy, mahalle ve beldelerini gezerek oluşan yatırımları ve problemleri görüyorum. Hükümetimizin çalışma politikası çerçevesinde özellikle köylerimizde ciddi bir yapılanma var. Yaylalarımıza yönelik yol çalışmalarının yanı sıra bölgemizde yer alan Ayder yaylamız için 120 Milyon Liralık Kayak Merkezi projesini çok yakında başlatacağız. Öte yandan devam eden DOKAP,KÖYDES ve BELDES çalışmalarının neticeleri de ortada. Bu çalışmalar devam edecek" ifadelerini kullandı.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.