İsmi AK Parti Fındıklı İlçe Başkanlığı İçin Geçen İbrahim Kartal'dan Açıklama

İlçe kongre süreçlerinin başladığı Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) ismi Fındıklı İlçe Başkanlığı için geçen iş adamı İbrahim Kartal, konu ile ilgili Çay TV'ye açıklamalarda bulundu.

İsminin Fındıklı İlçe Başkanlığı için anılmasını değerlendiren Kartal, kendisinin konu ile ilgili bir bilgisi olmadığını yalnızca sosyal medyada böyle bir haberin ortafa gezdiğini ifade ederek "Şu anda ben AK Parti'nin Fındıklı'da üyesiyim. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti teşkilatlarının emrindeyim. Teşkilatım ne derse ben onu yaparım." dedi.


"Kesinlikle Görevden Kaçmam"
Görev verilmesi halinde görevi sonuna kadar yürüteceğini aktaran Kartal, "Şu anda öyle birşey yok. Ama teşkilat olarak bana bir görev verilirse AK Parti'yi en iyi şekilde temsil etmek için seve seve elimden gelen herşeyi yapacağıma söz veririm. Kesinlikle görevden kaçmam." ifadelerini kullandı.


"Fındıklı'da Ayrışmayı Değil de Birleştirmeyi İsteyen Bir Belediye Başkanı Olsun İsterim"
Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'nun çalışmalarını da değerlendiren Kartal, "Fındıklı'yı her gün takip ediyorum. Fındıklı'da olan bitenin yaklaşık hepsinden haberim oluyor. Bazen iyi olduğunu düşündüğümüz şeylerde sonuç kötüye gidiyor. Şu an Fındıklı'da ayrımlar oluyor. Yaşanmaması gereken bazı olaylarla karşı karşıya geliyoruz. Ben belediye başkanımızı da kazandığı zaman tebrik etmiştim. Ama biraz daha Fındıklı'da ayrışmayı değil de birleştirmeyi isteyen bir belediye başkanı olsun isterim. Benim içimden geçen budur. Çünkü Fındıklı halkı farklı şeylere layık değildir. Şu an Fındıklı'da yaşayan 43 profesöre sahibiz. Ve Fındıklı halkını daha kültürlü, daha biligili ve ileriyi gören bir halk olarak hareket edip Fındıklı'yı daha güzel yerlere getirmek için mücadele edilmeli. İnşallah sonuç iyi olur." diye konuştu.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.