İL BAŞKANI ALİM “DEVLET MİLLET EL ELE BU SÜREÇLERİ DE ATLATACAĞIZ”

İL BAŞKANI ALİM “DEVLET MİLLET EL ELE BU SÜREÇLERİ DE ATLATACAĞIZ”

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Fındıklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Güne Fındıklı Merkez’de esnaf ziyaretleriyle başlayan İl Başkanı Alim’e İl Başkan yardımcıları ve  AK Parti Fındıklı İlçe Teşkilatı eşlik etti. Başkan Alim ve beraberindeki ekip  AK Parti Rize Üniversite teşkilatının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksekokulu’nda organize ettiği Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah’ın konuşmacı olarak katıldığı “Rize’den Yetişenler” adlı seminer programına katıldı. Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy ve Oda yöneticileriyle bir araya geldi. Son olarak Selim Cerrah ve  İl Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Fındıklı İlçe teşkilatıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

ak-parti-rize-12.jpg
Yapılan ziyaretlerde İl Başkanı Alim “ Bütün İlçelerimizde teşkilatlarımızla,STK, Dernek temsilcilerimizle, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla hasbihalde bulunuyoruz. Bugünkü durağımız Fındıklı ilçemiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde teşkilat çalışmalarını gözden geçirirken, STK’lar Odalar ve Dernek temsilcilerimiz ile bir araya gelerek, ilçelerimizdeki yatırımları, mevcut durumu istişare ediyoruz. Bu görüşmeler neticesinde aldığımız notlar bizim için çok değerli. Bugün İlçemizdeki Ziraat Odası Başkanımızla istişarelerde bulunduk. Çok değerli bilgiler edindik. Esnaflarımızla,  vatandaşlarımızla hemhal olduk. Görüş ve önerilerini dinleyerek, notlarımızı aldık. Yaptığımız çalışmaları vatandaşımızın, esnafımızın taleplerine göre şekillendiriyoruz.  

ak-parti-rize-13.jpg

Hep söylüyoruz AK Parti kadroları tüm kademleriyle her zaman vatandaşın, esnafın yanındadır. Yaşanılan olumsuz gelişmelerin farkındayız. Merkezi hükümetimiz esnafımızın, vatandaşımızın üzerindeki yükü hafifletmek için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Mevlana Celaleddin Rumi’nin dizelerinden hareketle “Kötü havalarda insan dosta aç olur, Bir araya gelse dost dosta ilaç olur, Bahçede tek gül bir şeye benzemez, Öbek öbek olduğunda bahara taç olur”  Dünyanın Pandemi ile boğuştuğu süreç bütün ülkeleri etkisi altına aldı.

ak-parti-rize-14.jpg

Fakat buna rağmen güçlü bir lidere sahip olan Türkiye’de  devasa yatırımların yapımına devam edildi. Devlet millet el ele bu süreçleri de atlatacağız. Yavaş yavaş Pandemi havasının dağıldığı bir döneme girmiş bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçler hem ilimiz hem ülkemiz için daha aydınlık olacaktır. Bunun için liderimiz var gücüyle çalışırken bizlerde hizmet ehlileri olarak elimizden gelenin fazlasını yapmakla mükellefiz”dedi.

ak-parti-rize-15.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.