İKTİDAR PARTİSİ DUYMADAN O DUYDU BİLE

İKTİDAR PARTİSİ DUYMADAN O DUYDU BİLE

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz, MHP'nin Rizemize yapılacak her türlü yatırımın ve projenin arkasında durduğunu söyledi.

MHP Trabzon Milletvekili ve eski Bakan Koray Aydın'ın, Of-iyidere arasına yapılması düşünülen lojistik merkeze karşı çıkarak MHP Trabzon olarak lojistik merkezi geri istediklerini ifade ettiği açıklamaya, Milliyetçi Hareket Hareket Partisi Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz'dan açıklama geldi.

Kazmaz yaptığı yazılı açıklamada,Milliyetçi Hareket Hareket Partisi Rizemize yapılacak her türlü yatırımın ve projenin arkasında durduğunu, aksi tüm açıklamaların gerçek dışı olduğunu belirtti.

Aynı sekilde planlan lojistik merkezi, Ovit Tüneli ve demiryolu projeleri de tarafımızın tam desteğine sahiptir. Partimizin proje ve yatırımlarda bölgecilik yapması,  iller arası ayrımcılığa gitmesi, bir ili tercih etmesi mümkün degildir. Genel Merkezimizin ve bizlerin ilkeli  duruşu bu şekildedir. Neticede bizler Bilge Devlet Adamı Sayın Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde siyaset yapan Türk Milliyetçileriyiz ve ülkemizin  her noktasını aynı sevgi ve muhabbetle kucaklamaktayız.
 
Ayrıca hak eden Rizemizden esirgenen bunun yerine başka yerlerde bölücü hainlerin adı verilerek açılan havaanına ilimizin Milliyetçi Hareket Partisinin İktidarında kavuşacağı da kuşkusuzdur.
 
Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli de en az Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kadar Rizelidir, Başbakanın ailesi Kasımpaşa'ya giderken Sayın Genel Bakanımızın mensubu bulundurduğu Fettahoğlu Aşiretinin bir kolu da Osmaniye'ye göç etmiştir.  Bu bakımdan 2015 yılında yapılacak genel seçimlerden sonra iş başına gelecek olan Türk Milliyetçilerinin Hükümetinin de Başbakanını Rizeli olacak, kabinede Rizeli Bakanlar ve parlementoda Rizeli Milletvekilleri bulunacaktır.  Bu dönemde Rizemiz hak ettiği yatırımlarına kavuşmaya başlayacak, Milli Ürün Projemiz ile çayımızın sorunları nihayet çözüme kavuşacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim.
O. Cem Kazmaz / MHP Rize İl Başkanı


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.