Hüseyin Yenice Osmaniye'ye Atandı

Hüseyin Yenice Osmaniye'ye Atandı

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden merkeze alınan Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Manisa ve Zonguldak Emniyet Müdürleri başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı. Rize İl Emniyet Müdürlüğünden Emniyet Genel Merkezine alınan Hüseyin Yenice, Osmaniye Emniyet Müdürü olarak atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı

Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya ile Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

Manisa Emniyet Müdürlüğüne Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren atanırken, Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne Rize Emniyet Müdürlüğünden Merkeze alınan Hüseyin Yenice atandı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne ise Merkez Emniyet Müdürü Osman Ak atandı.

Öte yandan 14 Mayıs 2014 tarihli kararname ile Rize İl Emniyet Müdürlüğü'ne Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adem Çakıcı atanmıştı. Çakıcı'nın birkaç gün içinde Rize'ye gelerek Rize İl Emniyet Müdürü olarak yeni görevine başlaması bekleniyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.