Hemşehrimiz Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Rize’de Özel Eğitim Kurumları İstişare Toplantısına Katıldı

ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI İSTİŞARE TOPLANTISI RİZE’DE YAPILDI.RİZELİ HEMŞEHRİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI KEMAL ŞAMLIOĞLU, TOPLANTIYA KATILDI

Özel Eğitim Kurumları İstişare Toplantısı Rize’de Yapıldı. Toplantıya Katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Özel Eğitim Kurumlarının Ekonomik Zorluklarına Değindi.
Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Özel Eğitim Kurumları İstişare Toplantısı yapıldı. 
Toplantıya; Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, izleme denetim ve hukuk daire başkanı İbrahim Uzunmehmetoğlu, özel öğretim kurumları genel müdürü Fetullah Güner, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Toplantıda konuşan Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, kentteki eğitim kurumları sayısı ve faaliyetleri ile ilgili genel bilgi verdi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, konuşmasında özel eğitim kurumlarının ekonomik zorluklarına değindi. Bunun ortadan kaldırılması için izinsiz kurslarla mücadeleyi artırdıklarını ifade etti.
Şamlıoğlu, Türkiye'de eğitimde sınav baskısının çok egemen olduğu bir sistemin hep birlikte yaşandığının altını çizdi.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.