Gençlik ve Spor’dan Ücretsiz Özel Yetenek Kursları Başladı

Gençlik ve Spor’dan Ücretsiz Özel Yetenek Kursları Başladı

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’den Ücretsiz PÖH PMYO ve POMEM kursları veriyor.

Spora ve eğitime verdiği desteği Pandemi sürecinde de sürdüren Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Polis Özel Harekât (PÖH), Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Okullarına hazırlanan gençlere İl Müdürlüğü antrenörleri nezaretinde ücretsiz kurs olanağı sağlıyor.

Kursları yakından takip eden Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, " Gençlerimize hayallerini gerçekleştirmek adına Spor İl Müdürlüğü olarak bu desteği antrenörlerimiz ile birlikte sağlamaktayız. Bu kurslarımızı gençlerimize ücretsiz bir şekilde temin ediyoruz’’ dedi.

Açılmasına devam eden Yıldız, ‘’Antrenörlerimiz gençlere parkurlar hazırlayıp ayrı şekilde beden dili eğitimi veriyorlar. Sporu seven gençlerin bu kursa yoğun şekilde katılmaları da bizleri mutlu ediyor.  Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı  ve BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) sınavları içinde gençlerimize parkur olanakları sağlanıp antrenman yaptırılacaktır. Şimdiden sınava girecek olan bütün gençlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Haftada 6 gün (Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma,Cumartesi) (PÖH), (PMYO), (POMEM) şeklinde planlanan kurslar için kayıtlar 02 Nisan 2021 tarihine kadar devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen adaylar Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimine başvurmaları yeterli olacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.