DÜN RİZE'DE GÜVERCİNLER BİR ÇOCUĞUN HEYECANINA BİR BABANIN MUTLULUĞUNA ŞAHİTLİK ETTİ

DÜN RİZE'DE GÜVERCİNLER BİR ÇOCUĞUN HEYECANINA BİR BABANIN MUTLULUĞUNA ŞAHİTLİK ETTİ

Giresun Karadeniz Engelliler Derneği Rize merkezde bir çocuğun akülü sandalye ve yürüteç ihtiyacını giderdi.

Rize sokaklarında engelliler yararına dergi satarken karşılaştığı Yasemin Özçelik ile aralarında geçen diyolagta bir çocuğun akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenen dernek görevlisi aile ile irtibata geçti .


Bir süre sonra akülü sandalye ve yürüteç ihtiyacını hazırladıklarını belirten Giresun Karadeniz Engelliler Dernek başkanı Veysel İlhan ile Dernek İktisadi İşletme Müdürü Mutlu Demiral aileye sürpriz yaptı.

rize-sakat-1.jpg
Aile çocuğu defalarca ameliyat ettirmiş yürümesi için gereken cerrahi müdahaleleri yaptırmıştı. Çocuğun babasının gecen yıl bir söylemi vardı,  keşke benim çocuğumda yürüse hani yürüyemese de akülü bir sandalyesi olsa şu güvercinlerin arasında koşsa güvercinleri yemlese demiş ti.

Bugün bu hayal gerçek oldu.

Muhammed Emin akülü sandalyesine  güvercinleri yemleyerek kavuştu. Bu heyecana  şahitlik eden güvercinler havalandi ve heyecanlı güzel kareler oluştu.

rize-sakat-12.jpg
Çocuğun babası mutluluğunu dile getirerek daha önce almaya çok çalıştık ama tedavisi özel hastanelerde yapıldığı için masrafı çoktu ve sandalyeye sıra gelmiyordu diyerek Dernek Başkanına kendilerine kayıtsız kalmadıkları için teşekkür etti.

rize-sakat-13.jpg

Sandalyesine kavuşan Muhammed Emin ise abisine "hadi parka gidelim "dedi yaya geçidinden sürücüleri selamlayarak kendi başına geçen Muhammed'in gözlerinden neşe saçıyordu.

rize-sakat-14.jpg
Dernek başkanı İlhan; Mayıs ayında Rize'ye bir akülü sandalye daha getireceğiz isallah . elimizden geldiğince taleplere dönüş yapmaya çalışıyoruz dedi.

HABER:YASEMİN ÖZÇELİK

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.