Dizi Çekimi Esnasında Oyunculara Yoğun İlgi

Dizi Çekimi Esnasında Oyunculara Yoğun İlgi

Büyük bir bölümünün Artvin’in Hopa ilçesinde çekilen ‘Benim İçin Üzülme’ adlı dizinin yeni bölümlerinde yayınlanacak bazı bölümlerinin bir kısmı Rize’nin Çayeli ilçesinde çekilirken, çekimler sırasında vatandaş izdihamı nedeniyle ilçenin en işlek caddesi bir süre trafiğe kapandı.

Tüm Türkiye’de ilgiyle izlenen Benim İçin Üzülme dizisinin yeni bölümleri için Çayeli’ndeki bir mağaza çekim mekânı olarak kullanıldı. Alışveriş sahnesi çekimleri için kamera karşısına geçen Tansel Öngel (Niyazi) ve Eren Hacısalihoğlu'nu (Harun) görebilmek için çok sayıda vatandaş kalabalık oluşturdu. Dizi çekimlerini yakından izlemek isteyen meraklı vatandaşların oluşturduğu kalabalık zaman zaman çekim ekibini çileden çıkardı. Çok kısa bir görüntü almak amacıyla ayarlanan mekan ve çalışmaları yakından görmek isteyenler caddeyi adeta trafiğe kapadı. Oluşan kalabalıktan trafik akışı da dizi ekibi de olumsuz yönde etkilendi.
İşlek caddenin kaldırımında kurulan Set ekibi zaman zaman sıkıntılı anlar yaşarken, sanatçılar yoğun ilgiden çekimleri bir kaç kez tekrar yapmak durumunda kaldılar.
Çayelili, sevilen dizinin çok kısa sürelik çekimlerini ve sanatçılarını yakından görme imkanı buldu.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.