DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan Rize'de İl Başkanlığını Açtı

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan Rize'de İl Başkanlığını Açtı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Rize'de vatandaşlarla buluşarak Rize İl başkanlığı açılışını yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi ziyaret içi Rize'ye geldi. Babacan partisinin il başkanlığının önüne gelerek il başkanlığı açılışını gerçekleştirdi. Kurdele kesiminden önce gazetecilere açıklama yapmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Açılışın ardından il başkanlığına geçen Babacan vatandaşla sohbet etti. 

screenshot-20220721-214235-gallery.jpg
Açılışta konuşan Babacan, "Sabahın erken saatlerinden Gümüşhane'de toplantımıza başladık. Programlarımızı sarkıta sarkıta bu saate yetişebildik. Geç oldu ama güç olmadı inşallah. Rize'ye bir kaç defa gelmiştim. Rize'de ki il başkanlığımıza ilk defa geliyorum. Şimdi bayrağı il başkanımız Muhammet bey devir aldı. Muhammet beyin il başkanlığını devir alması ile ilk defa Rize'ye geldim. İl binamıza da ilk girişimiz. Daha farklı bir törende buranın açılışını yapmak isterdik ama bugün sembolik de olsa sizlerle birlikte bu kurdeleyi keselim ve ilk adımımızı besmele ile atalım. Güzel ilimiz Rize'mize, burada il başkanlığımızdan, ilçelerimize ulaşacak iyi hizmetler yapmayı Allah nasip etsin. Besmele ile kurdeleyi kesiyorum ve Rize teşkilatımız için, tüm Rize için hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

screenshot-20220721-220257-chrome.jpg

screenshot-20220721-220244-chrome.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.