ÇOLAK ;  CAN ATAKLI'YA SESLENEREK ; KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR

ÇOLAK ; CAN ATAKLI'YA SESLENEREK ; KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak'tan Sözde Gazeteci Can Ataklıya yumdu gözünü açtı ağızını..

Çolak; Rizem halkına yöresine coğrafyasına cahil kiralık sersem sepelek aptal menfaatçi karaktersiz likle suçlayan gazeteci geçinen Can Ataklı gene atağa geçerek ne doğa umurunuzda ne bişey Rizelilerin derdi para diyen şahısa sesleniyorum Ataklıııııı yanlış yere atağa geçtin sen değil Rizeme 81 ilime yurduma insanıma hakaret edemezsin.

Sersemlikle sepelelikle karaktersizlikle suçlayamazsın. Kaldıki,   Çirkin iftiralarının muhatabı olan il Rizem : Yetiştirdiği Cumhurbaşkanı ile Başbakanı, Bakanları,Politikacıları,sanatçıları,tiyatrocuları,alimleri,iş adamları ,saymakla bitmez yetenekli ,esprili insanları ile köylüsü şehirlisi ile çaycısı,balıkçısı ile takası ile kemençesi, tulumu ve horonuyla, fıkraları ile Doğal güzelliği yeşili mavisiyle, yaylasıyla deniziyle saymakla bitmez özellikleri ile coğrafik olarak küçük görünüp reelde çok büyük olan ilim Rizeme Rizeli hemşehrilerime aslı olmayan hakaretler yapan Can Ataklı sizi kınıyorum ve Rizemden Rizelimden özür dilemeni bekliyorum. Gerçi özür dilemek üstün bir vasıftır da nerdeee.Bu yaptığınız konuşma ırkçılıkdır , ayrımcılıktır, ötekileştirmektir ve asla kabul edilemez.

Konuşmanıza baktığımızda içten içe gelen Rizelilere karşı bir öfkenin bir hırsın patlaması olduğu da aşikardır.

Bunun nedenini de gayet iyi biliyoruz yanlış atağa geçen ataklı unutma bu ülke laz'ı ile Kürt'ü ile Çerkezi ile Alevi’si ile saymakla bitmez mozaikle oluşmuş şanlı bayrağın gölgesinde toplanan kardeş bir ülkedir.

Biz senin memleketine asla kem kötü söz söylemeyiz senin bu yersiz sözlerinden dolayı asla memleketine laf söyleyecek kadar küçülmeyiz. Biz Rizeliler için yurdumun her bir yeri ve insanı güzeldir ve özeldir. Sarfettiğin sözleri şahsınıza iade ediyorum. Büyüklerimizin bir sözü hatırıma geldi “ Kötü söz sahibine aittir”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.