CHP Salarha belde teşkilatını açtı

CHP Salarha belde teşkilatını açtı

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkeze bağlı Muradiye Beldesinde belde örgütü binasını törenle açtı.

Açılış törenine CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Gönül Er, CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, Salarhaspor Başkanı Bünyamin Aslan katıldı.


CHP Rize Merkeze bağlı Salarha Belde binasının açılışını yaptı. Açılış kurdelesini CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez ilçe Başkanı Necati Topaloğlu, Çaykent Belde Belediye Başkanı Hasan Kara kesti.


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz yaptı. Deniz konuşmasında, Rize’ nin altı beldesi bulunduğunu kaydederek, “Bu beldelerden ilkini Muradiye beldesini 2 ay önce yapmıştık. Bu gün cumhuriyetin kuruluş gününde Salarha Belde binamızı hizmete açıyoruz. En kısa zamanda diğer beldelerimizin de açılışlarını yapacağız. Pandemi süreci parti çalışmalarımızı etkilemişti. Sürecin geçmesiyle çalışmalarımıza daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

chp-salarha-1.jpg
Salarha belediye Başkanı hasan kara yaptığı açıklamada demokrasilerde çok partili sistem vardır. Beldemde her partinin hizmet binasının olmasını isterim.  Siyaset bir hizmet yarışıdır. En iyi hizmeti kim vaat ederse seçimleri o alır. Ben sadece seçildiğim partinin belediye başkanı değilim. Bütün Salarha’ nın Belediye başkanıyım” dedi.

chp-salarha-12.jpg
CHP Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu bir konuşma yaptı. Topaloğlu konuşmasında, “Bizler için her zaman önem taşıyan Salarha’ da yeniden belde başkanlığımızı açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Salarha’ da görmüş olduğumuz ilgi ve bu ilginin büyümesi bizi bu gün buraya getirdi. Belde başkanlığımızın açılmasıyla CHP Salarha’ da’ de daha fazla söz sahibi olacak” dedi.

chp-salarha-13.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.