CHP Rize’den STK'lara Ziyaret

CHP Rize’den STK'lara Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Teşkilatı, Rize merkezde bulunan STK’ları ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. CHP İl Teşkilatı, Belediye-İş, SES, Eğitim-Sen ve Tüm Bel-Sen'in Rize şubelerini ziyaret etti.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve partinin il yönetim kurulu üyeleri, Rize merkezde bulunan STK’ları ziyaret edip sorunlarını dinlediler.

İlk olarak Belediye-İş Sendikası Rize-Artvin Bölge Başkanlığını ziyaret eden CHP heyeti, Başkan Yaşar Kaspar'dan sendikal sorunları dinlediler. Heyet, sıkıntıların çözümü konusunda yardımcı olacaklarını söylediler.

Daha sonra Tüm Bel-Sen’i ziyaret eden Saltuk Deniz başkanlığındaki CHP heyeti; Mustafa Kalyoncu, Ömer Salih Erol ve Bayram Karafazlı ile sendikal sorunlar üzerinde fikir alış verişinde bulundular. Sendikacılara, belediyelerdeki memur sendikalarının sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olacaklarını ileten CHP'liler Eğitim-Sen Rize Şube Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Ercan Özay’dan sorunları konusunda bilgi aldı.

Son olarak SES Rize İl Temsilciğini'ni ziyaret eden heyet, temsilci Cemal Melemşe ve sendika il yönetim kurulu üyesi Deniz Gökten Çelebi ile görüştü. Görüşme ile ilgili SES Rize şube Başkanı Cemal Melemşe, CHP heyetiyle sağlıkta sorunların çözümü ve eğitim faaliyetleri konusunda görüştüklerini belirterek, “Sorunlarımızı bir rapor halinde hazırlayıp CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz’e ileteceğiz. Sorunlarımızın TBMM'de görüşülmesi ve dile getirilmesi konusunda kendisi bize yardımcı olacağı sözünü verdi” dedi.

thumbnail-chp-belediye-is.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.