CHP RİZE  İL BAŞKANI 23 NİSAN'DA SOKAĞ'A ÇIKMA YASAĞI KABUL EDİLEMEZ DEDİ

CHP RİZE İL BAŞKANI 23 NİSAN'DA SOKAĞ'A ÇIKMA YASAĞI KABUL EDİLEMEZ DEDİ

23 Nisan’da Sokağa Çıkma Yasağı Kabul Edilemez


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında sokağa çıkma yasağı uygulanmasının kabul edilebilir bir uygulama olmadığını kaydetti

İçişleri Bakanlığının son genelgesine göre 24-25 Nisan günleri hafta sonu sokağa çıkma yasağı 23-24-25 Nisan günlerini kapsayacak şekilde uzatıldığını kaydeden CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “Niye 24-25-26 Nisan günleri değil de, 23 Nisanı yasaklayacak şekilde uzatma yapılması kabul edilebilir bir uygulama değildir. Lebalep kongreler yaparak tüm Türkiye'nin yüksek riskli bölgeye dönüşmesini sağlayan, göz yuman seyirci kalanların bu kararı doğru değildir.  Elbette ki önlemler alınmalıdır ama ideolojik önlemler yanlıştır” dedi.


Başkan Deniz, “Tüm Türkiye'yi kapatın diyoruz olmuyor, sadece Rize'yi kapatın diyoruz olmuyor. Ama iş 23 Nisan'a, 1 Mayıs'a, 19 Mayıs'a gelince hemen kapatma kararı alınıyor. Bu bir salgınla mücadele yöntemi değildir. Kapatacaksanız tam kapatın. Ve bir an önce kapatın. Tüm ilçe başkanlıklarımız(Pandemiye uygun sınırlı sayıda kişi ile) 23 Nisan günü yapılacak resmi Çelenk koyma törenlerine katılacak ve ardından kendi çelenklerimizi koymak için resmi başvurularını yapacaklardır” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.