Cemil Çolak Üniversite öğrecilerine ücretsiz aş evi açacağız

Cemil Çolak Üniversite öğrecilerine ücretsiz aş evi açacağız

YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEMİL ÇOLAK, RİZE BELEDİYESİNİ KAZANMALARI HALİNDE BELEDİYE BÜNYESİNDE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ YEMEK İÇİN AŞ EVİ KURACAKLARINI SÖYLEDİ

Rize Belediye Başkan Adayı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çolak, Rize'nin dört bir yanını dolaşarak vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinliyor.

Halkla buluşmalarında projelerini aktaran Çolak, özellikle üniversite öğrencilerinin yaşadığı sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlarını vurguluyor. Bu kapsamda, Rize Belediyesi bünyesinde üniversite öğrencileri için aş evi kurma taahhüdünde bulunuyor. Üniversite yurtlarının yakınında yer alacak olan bu aş evlerinden bütün öğrencilerin ücretsiz olarak faydalanabileceğini ifade ediyor.

Çolak, gençlerin eğitim hayatlarını desteklemek ve maddi sıkıntılarla mücadele etmelerine yardımcı olmak amacıyla bu projeyi hayata geçireceklerini belirtiyor. Rize'deki üniversite öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına bu tür sosyal projelerin önemli olduğunu vurguluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.