ÇAYKUR'DAN YURT DIŞI ATAĞI , HADİ HAYIRLISI

ÇAYKUR'DAN YURT DIŞI ATAĞI , HADİ HAYIRLISI

Çaykur, ürettiği doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini dünya pazarlarına ulaştırmak için tanıtım ve pazarlama atağı başlattı.

Dubai, Rusya ve Almanya’daki fuarlarda tüketicilere ulaşan Çaykur, Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarında farklı ülkelerle bağlantılar gerçekleştirdi.  

Yaş çay alım kampanyasını tamamlayan Çaykur, kuru çay satış hedeflerine ulaşmak için yurt içi ve yurt dışında tanıtım ve pazarlama atağı başlattı. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, ürettikleri en doğal ve sağlıklı çayları yurt içi ve yurt dışında tüketicilere ulaştırmak için çalışma yürüttüklerini belirtti.

Alim, “Şu ana kadar 120 bin ton kuru çay satışı gerçekleştirdik. Yılsonu hedefimiz 150 bin ton kuru çay satışıdır. Bu amaçla yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dubai, Rusya, Almanya fuarlarına katılım sağladık. Bu fuarlar içerisinde Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarında çeşitli ülkelerle çay satışı için bağlantılar kurduk” dedi.

Azerbaycan ve Özbekistan ile kısa bir zaman dilimi içerisinde satış noktasına geleceklerini kaydeden Alim, “Bunun yanında İspanya, İngiltere, Gürcistan, Kanada, Tunus, Romanya, Kuveyt gibi ülkelerle de bağlantılarımız devam etmektedir. Karşılıklı maliyet görüşmeleri devam ediyor. Çaykur olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında ürettiğimiz çaylarımızı tüketicilerle buluşturarak kuru çay satış ağımızı genişletiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız hız kesmeden sürecek" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.