Çaykur Rizespor Yöneticilerinden İlçe ve Belde yöneticilerini ziyaret etti

Çaykur Rizespor Yöneticilerinden İlçe ve Belde yöneticilerini ziyaret etti

ÇAYKUR RİZESPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, İLÇE VE BELDE YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET EDEREK ÜZERLERİNDE İSİMLERİNİN YAZILI OLDUĞU FORMALARI HEDİYE ETTİ. ZİYARETLER, KULÜP BAŞKANI İBRAHİM TURGUT’UN ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞLATILAN ÇALIŞMA KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİ

Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kuyumcu ve Fatih Kızıltan, Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Çamlıhemşin Kaymakamı Serkan Böyük, Fındıklı Kaymakamı Murat Çürük, Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer ve Pazar Kaymakamı Hamza İnam'ın yanı sıra Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Cervatoğlu, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır ve Tunca Belde Belediye Başkanı Ramazan Topçu’yu ziyaret etti.

rizespor-1.jpeg

Ziyaretlerde, Çaykur Rizespor’un Rize’nin tanıtımına, turizmine ve yerel işletmelere sağladığı katkılar üzerinde duruldu. Özellikle Rize-Artvin Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bu birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi gerektiği vurgulandı. Kaymakam ve belediye başkanları, Çaykur Rizespor’a olan desteklerini yineleyerek, kulübün Rize için taşıdığı önemin altını çizdi.

rizespor-12.jpeg

Yönetim Kurulu üyeleri ise misafirperverlikleri ve verdikleri destek için kaymakam ve belediye başkanlarına teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin diğer ilçelerde de devam edeceğini belirtti.

rizespor-13.jpeg

rizespor-14.jpeg

rizespor-15.jpeg

rizespor-16.jpeg

rizespor-18.jpeg

rizespor-19.jpeg

rizespor-20.jpeg

rizespor-21.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.