Çaykur Rizespor - Adanaspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor - Adanaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 28. haftasında Çaykur Rizespor kendi sahasında Adanaspor’u 1-0 yenerek üç puanı alan taraf oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bekledikleri gibi bir maç olduğunu vurgulayarak, “Lig enteresan bir lig. Ligdeki 17 takımda kopmadan müthiş bir mücadele veriyor. Düşme hattında da üst sıralar içinde müthiş bir mücadele var. Ligin rengi çok farklı. Bizim için içerde dışarıda tüm maçlar zor. Önemli olan kayıpsız geçmek. Bunun haricinde konular bizi fazla ilgilendirmiyor. Zor mücadeleler bizi bekliyor. İnşallah bu böyle devam edecek. Aradaki makas daralıyor. Ortalama iki puanı tutturursak yeterli olacak. Önümüzdeki hafta şehrime gidiyorum. Futbolculuk yıllarımda oynadığım ilin takımları bu ligde mücadele ediyor. Biride bir alt ligde mücadele veriyor. İyi bir maç olur. İnşallah yolumuza devam ederiz” şeklinde konuştu.
Ligin sonuna yaklaştıkça maçların zorlaştığını söyleyen Çaykur Rizesporlu oyuncu Sercan, “İyi mücadele ettik. İki takımında pozisyonları var. İhtiyacımız olan üç puan almamız bizi mutlu etti. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Karşıyaka maçı da final niteliğinde bir maç olacak” diye konuştu.
İyi bir futbol oynadıklarını belirten Çaykur Rizesporlu oyuncu Depetris ise, “Maçın devre arası birbirimize söz verdik. Kazanacağız dedik. Soyunma odasına gittiğimizde maçı almak için emindik. İkinci yarı oyunu kontrol altına alıp maçı kazanmayı bildik. Ben iyi pozisyonlar yakaladım. Ama bir gol atabildim. Her zaman golü düşünüyorum. Kaçırdığım goller beni geri düşürmüyor. Benim için çok önemli bir maçtı doğru yerde doğru zamanda gol attım. Hafta için beraber çalışıyoruz. Benim golümle kazanıyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor. Takım olarak süper lige inanıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” ifadelerini kullandı.

ADANASPOR CEPHESİ
İyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Karşımızda Spor Toto Süper Lig adayı bir takım vardı. İlk yarı daha kontrollü oynadık. Net pozisyonlar yakaladık. İkinci yarıda da ataklarımız vardı. 6-7 pozisyona girip atamıyorsan yeniliyorsun. İki takımda sahada centilmence mücadele etti. Rakibimizin hocası çok tecrübeli idolümüz Türk futbolunun en önemli hocalarından Mustafa Denizli’ydi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Biz ilk altı hedefi için mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İyi bir mücadele olduğunu ifade eden Adanasporlu oyuncu Koray ise, “İyi oynadık, pozisyonlar yakaladık, ama olmadı. Kaybetmememiz gereken bir maçtı. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.
Spor Toto Süper lig hedefleri olan bir takıma karşı oynadıklarının altını çizen Adanaspor’un kalecisi Yavuz ise, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bizimde hedeflerimiz var ama biraz uzaklaştık. İlk alt da ligi bitirip buradan Spor Toto Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.