Çaykur Farabi Çay'ları zirvede

Çaykur Farabi Çay'ları zirvede

Çaykur'un en özel çaylarından ürettiği ve ünlü Türk düşünürü ve bilim adamı Farabi'nin adının verildiği Farabi Elekaltı, Organik ve Bergamot aromalı çay çeşitleri kısa sürede tüketicilerin en beğendiği ürünler arasında yerini aldı.

Çay çeşitliliğinin artırılması adına yoğun bir araştırma-geliştirme çalışması yürüten Çaykur, ürün gamını her geçen gün artırıyor. Türkiye'nin her bölgesinde damak tadına uygun çay çeşitleri ile tüketicilere ulaşan Çaykur'un en özel çaylarından ürettiği ve ünlü Türk düşünürü ve bilim adamı Farabi'nin adının verildiği Farabi Elekaltı, Organik ve Bergamot aromalı çay çeşitleri raflarda yerini aldı. Çay çeşitleri kısa sürede tüketicilerin en beğendiği ürünlerden oldu.

caykur-farabi-cayi-12.jpg

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Karadeniz'in engin mavisiyle zümrüt yeşili tepelerinin birleştiği vadilerinde yetişen filizlerden elde edilen yapraklarla üretilen çay çeşitlerinin tüketiciler tarafından beğenildiğini söyledi. Çay çeşitliliğini artırarak her damak tadına uygun ürettikleri çayların Çaykur mağazaları ile market ve bakkallar ile seçkin satış noktalarında yer aldığını kaydeden Alim, çay çeşitlerinin tüketicilerin beğenisini kazandığını söyledi. Alim, "En özel çay çeşitlerimiz arasında yer alan Farabi Elekaltı, Organik ve Bergamot aromalı çaylarımız tüketicilerimizin beğenisini kazandı. Tüketicilerimizin damak tadına uygun en doğal ve sağlıklı çayları üretmeye, araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizle birlikte çeşitliliğimizi artırmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.