ÇAYELİ’NDE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YARIYIL KARNE DAĞITIM TÖRENİ İLÇE KAYMAKAMI SAYIN MUHAMMET FATİH DEMİREL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN ŞAHİN'İN KATILIMLARI İLE  9 MART İLKOKULUNDA YAPILDI

ÇAYELİ’NDE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YARIYIL KARNE DAĞITIM TÖRENİ İLÇE KAYMAKAMI SAYIN MUHAMMET FATİH DEMİREL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN ŞAHİN'İN KATILIMLARI İLE 9 MART İLKOKULUNDA YAPILDI

ÇAYELİ’NDE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YARIYIL KARNE DAĞITIM TÖRENİ İLÇE KAYMAKAMI SAYIN MUHAMMET FATİH DEMİREL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN ŞAHİN'İN KATILIMLARI İLE 9 MART İLKOKULUNDA YAPILDI.

Yapılan karne töreninde  Çayeli İlçe Kaymakamı  Muhammet Fatih Demirel minik öğrencilerin bu mutlu gününe eşlik etti ve öğrencilere tatilde dinlenmeleri ve kitap okumaları ile ilgili tavsiyelerde bulunarak öğretmen ve öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmeleri temennilerinde bulundu.

cayeli-milli-egitim-12.jpg

 Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN “öğrencilerin birinci dönemin zihinsel yorgunluğunu atmak ve ikinci döneme zihinsel zindelikle başlama açısından önemli bir zaman dilimi olan yarıyıl tatilinin bütün öğretmen ve öğrencilerimiz açısından nitelikli bir tatil dönemi olmasını diliyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.