Çayeli ve Kalkandere'de Uyuşturucu Operasyonu

Çayeli ve Kalkandere'de Uyuşturucu Operasyonu

Çayeli ve Kalkandere'de jandarma ekipleri 2 ayrı adreste uyuşturucu madde ele geçirdi.

Rize'nin Çayeli ve Kalkandere ilçelerinde Jandarma ekipleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nün işbiriliği neticesinde iki ayrı adreste yapılan aramalar sonucunda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
 
Çayeli'nin Buzlupınar Köyü'nde, Çayeli İlçe J.K.lığı ve Kom. Şube Md. tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; uyuşturucu madde ekimi yaptığı yönünde bilgiler elde edilen KAFES/KEP programının da faydalanarak M.Y isimli şahsın Çayeli Cumhuriyet Başsavcılığınca gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama kararına istinaden Buzlupınar Köyünde bulunan ikametinde yapılan arama sonucu; M.Y’a ait ikametgahda ve eklentisin de yapılan aramada  (25) kök kenevir bitkisi ve (100) gr kubar esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.
 
Kalkandere'nin Çayırlı Köyü'nde ise Kalkandere İlçe J.K.lığı, KOM Şb Md. ve Isth.Şb Müd. tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; uyuşturucu madde ekimi yaptığı yönünde bilgiler elde edilen ve KAFES/KEP programından da  faydalanılarak K.K. isimli şahsın Kalkandere Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden, Çayırlı Köyünde bulunan ikametinde yapılan arama sonucu; K.K. ’a ait ikametgahda ve eklentisin de yapılan aramada (boyları 3-4 m civarı (52 kök) kenevir bitkisi ve (2685 gr) Kubar esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Olayla ilgili Kalkandere Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda tahkikata başlanırken, Kalkandere Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmek üzere şahıs gözaltına alındı.


 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.