ÇAYELİ KAYMAKAMI MUHAMMET FATİH DEMİREL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ELİNDEN YILIN "MERHUM VALİ CELALETTİN TÜFEKÇİ SOSYAL HİZMET ÖDÜLÜ"NE LAYIK GÖRÜLDÜ

ÇAYELİ KAYMAKAMI MUHAMMET FATİH DEMİREL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ELİNDEN YILIN "MERHUM VALİ CELALETTİN TÜFEKÇİ SOSYAL HİZMET ÖDÜLÜ"NE LAYIK GÖRÜLDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen '10 Ocak İdareciler Günü' vesilesiyle düzenlenen valiler buluşması programında, yılın başarılı idarecilere yönelik ödül töreni düzenlendi. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ın da katıldığı törende, Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, "Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Sosyal Hizmet Ödülü"ne layık görüldü.

cayeli-kaymakami.jpeg

Çayeli Kaymakamı Demirel, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden alarak, sürdürülebilir kalkınma, kadın istihdamına katkı, engelli ve yaşlılara yönelik projeleriyle dikkat çeken bir sosyal hizmetler öncüsü olarak ödül kazandı.

Törende yapılan konuşmada, Kaymakam Demirel'in toplumsal hizmetlere yaptığı değerli katkılar vurgulanarak, ödülünü hak ettiği ifade edildi.

Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Sosyal Hizmet Ödülü, her yıl öne çıkan sosyal hizmet projeleri ve toplumsal kalkınmaya yaptığı katkılardan dolayı bir idareciye verilmekte olup, bu yılki ödülün sahibi Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel oldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.