ÇAYELİ İSTİŞARE PLATFORMU BOĞAZDA YENİDEN BULUŞTU

ÇAYELİ İSTİŞARE PLATFORMU BOĞAZDA YENİDEN BULUŞTU

Gurbette yaşayan Çayelilerin haberleşme aracı olan Çayeli İstişare Platformu önemli çalışmalara imza atıyor. Bilgi paylaşımı ve iletişim amacıyla oluşturulan çalışma grubu uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi.

İstanbul Vali Yardımcısı Faik Oktay Sözer,  ÇAYELİ Belediye Bşk. Sn. İsmail çiftçi, TSE bölge koordinatörü Sn. Mehmet Hüsrev  ve çok sayıda platform üyesinin katıldığı buluşmada konu Çayeli oldu.  


Katılımcılar gurbette yapılan çalışmalardan Çayeli ilçesinin gelişimine kadar bir çok konuda görüş alışverişinde bulunurken Çayeli spor da ki yeni oluşumda hakkında da bilgiler paylaşıldı. Çayeli Stadyumunda ki çalışmaların bittiğinde bir spor şöleni yapılacağına vurgu yapılırken ortak amacın daha kalkınmış bir Çayeli olduğu konusunda tam mutabakat sağlandı. 


Programa katılan Sanayici işadamı Hanefi Kulaksızoğlu ise konuşmasında belediyeye ait arazide 1000 kişiye istihdam sağlayacak bir fabrika yapacaklarının sözünü verdi.  Programa katılan iş adamlarının Çayeli’ne yatırım sözü sevinçle karşılanırken İstanbul ve çevre illerde yaşayan çok sayıda akademisyen de programa iştirak etti. 

cayeli-istanbul-1.jpg

cayeli-istanbul-12.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum