BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ RİZE SİYASİ VE SEÇİM İŞLERİ’NDEN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCISI NEJMİ SARUHAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA; “ ÖNCELİĞİMİZ ŞEHRİMİZİN EVLADI SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KAZANMASIDIR DEDİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ RİZE SİYASİ VE SEÇİM İŞLERİ’NDEN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCISI NEJMİ SARUHAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA; “ ÖNCELİĞİMİZ ŞEHRİMİZİN EVLADI SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KAZANMASIDIR DEDİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası il teşkilatlarına 14 Mayıs’da yapılacak olan seçim çalışmaları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Büyük Birlik Partisi Rize Siyasi ve Seçim İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nejmi Saruhan’ın yaptığı açıklamada; “ Önceliğimiz şehrimizin evladı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasıdır. 2017 referandumunda ve 2018 seçimlerinde cumhur ittifakı kurulunca, ittifak ortaklarımız ile birlikte hareket ettik. Cumhur ittifakıyla eksik bulduğumuz noktaları dile getirdik, taleplerin takipçisi olduk. Cumhur ittifakı bir bütün olarak kararlı ve uyumlu şekilde yoluna devam ediyor.

Bizler Rize Teşkilatı olarak 1.5 yıl önce göreve geldiğimizden bugüne kadar Rize halkımızın birçok mağduriyeti ve talepleri doğrultusunda yaptığımız istişareler ve çalışmalar neticesinde Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Bey öncülüğünde birçok hizmeti Rize halkımıza kazandırdık. Bu çalışmalarımızla sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

14 Mayıs Seçimlerinde Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi 81 ilin tamamında kendi ismimiz, logomuz ve adaylarımız ile seçimlere katılacağız. İttifak içerisinde olduğumuz için baraj sorunumuz yoktur. İnşallah hedefimiz Rize’den Büyük Birlik Partisi Olarak en az 1 milletvekili almaktır.

Bu vesile ile 14 Mayıs Seçimleri Rize Milletvekilliği Aday Adaylık Sürecimiz 15 Mart 2023 Çarşamba Günü Saat: 09.30 ‘da başlayıp 24 Mart Cuma Günü Saat : 17.00’da Sona erecektir.

Aday adaylık müracaat bedelimiz Yetişkinler için 5 bin Tl 18-25 Yaş arası Gençlerimiz ve kadın adaylar için 2 bin Tl şehit yakınları, gaziler,  engellilik durumu %40’tan fazla olduğunu belgeleyebilenler ile depremzede vatandaşlarımızdan adaylık müracaat ücreti alınmayacaktır. Adaylık sürecine ilişkin belgeleri ve detaylı bilgileri web sitemizden erişebileceklerdir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.