‘Bir Elinde Bilgisayar Bir Elinde Kuran-ı Kerim’

‘Bir Elinde Bilgisayar Bir Elinde Kuran-ı Kerim’

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Bu Yıl 16.sı Gerçekleştirilen Rize İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Törenine Katılarak Gündeme İlişkin Mesajlar Verdi.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Gerçekleşen Rize İlahiyat Fakültesi 16. Mezuniyet Törenine AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Rize İlahiyat Fakültesi Dekanı Süleyman Mollaibrahimoğlu, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Rize İlahiyat Fakültesi Dekanı Süleyman Mollaibrahimoğlu AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a, Rize İlahiyat Fakültesinin büyümesi, gelişmesi ve daha modernize olması konusundaki büyük desteklerinden ötürü teşekkür ederken, programa katılan öğrencilerin Milletvekili Karal'a ilgisi büyüktü.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye davet edilen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal " Değerli kardeşlerim, bizim siyasetteki tek varlık sebebimiz bu gibi insanlığın merkezine faydalı olacak merkezlere hizmetkar olmaktır. Başka bir amacımız yoktur. Bu müesseseleri yaşatmak ve üst seviyelere taşımak hepimizin vazifesidir" dedi.


Konuşmasına devam eden ve Taksim Gezi Parkındaki eylemlerde insanları provoke eden gruplara gönderme yapan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal " Bizler böylesine ilim ve irfan saçan kuruluşlarımızın her türlü ihtiyacına koşacağız ki, ellerinde tencere tava ile dolaşan bir nesil değil, bir elinde bilgisayar, diğer elinde Kuran-ı Kerim taşıyan bir nesil yetiştirelim" şeklinde konuştu.


Bu sözlerinin ardından salondaki kalabalıktan büyük bir alkış alan Karal " Böylesine bir neslin oluşmasını başarmak elbette kolay değil. Bunu sizler ve bizler hep beraber başaracağız. Bu gün buradan mezun olacak olan kardeşlerimizin işi esas şimdi başlıyor. Aldıkları bu eğitimleri ve öğrendikleri kutsal bilgileri insanlarımıza sunmak için yola çıkacaklar. Ben bu kutlu yolda her birine başarılar diliyor, tekrar 16.sı gerçekleşen mezuniyet töreninin nicelerinde daha görüşmek ümidiyle hepinize saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.