BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ ÇAY DESTEKLEME  ÜCRETİ 1 TL OLMALI

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ ÇAY DESTEKLEME ÜCRETİ 1 TL OLMALI

Partisinin merkez ilçe kongresi için geldiği Rize'de, il başkanlığının yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Daha sonra esnafı ziyaret eden Destici, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı ile de görüştü.

ÇAYTV MERKEZ İLÇE KONGRESİNİ CANLI YAYINLADI 

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen BBP Rize Merkez İlçe Başkanlığı kongresine katılan Destici, burada yaptığı konuşmada, 2016'da hain FETÖ darbesinden sonra 2017 referandumu ile Türkiye'de sistemin değiştiğini ve başkanlık sistemine geçildiğini, devletin bekasını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istiklalini ve istikbalini önceleyerek Cumhur İttifakı'nın içinde yer aldıklarını hatırlattı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, çayda destekleme tutarı kilogram başına 1 Lira olması gerektiğini söyledi.

Çay da destekleme tutarı, son 6 yıldır dönüm başı 0,13 kuruş olarak değişmedi. Nasıl oluyor da bu fiyat 6 yıldır değişmiyor? 6 yıl destekleme fiyatının aynı kalması gerçekten kabul edilemez. 6 yıllık enflasyon hesaplanmalı, 13 kuruş olan destekleme ücreti mutlaka en az 1 Türk lirası bazına getirilmesi gerekir" dedi.

Pazar Günü Akşamı saat 20.00'da Çaytv Stüdyolarında canlı yayına katılan Mustafa Destici Bugün Rize'de çeşitli temaslardan sonra Rize'den ayrılacak..

 

ÇAYTV STÜDYOSUNDAKİ CANLI YAYIN TEKRARI İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.