Başkan Metin'den Bayram Mesajı

Başkan Metin'den Bayram Mesajı

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vatandaşları salgın tedbirlerine riayet etmelere ve bayramı bu tedbirler kapsamında geçirmeye davet eden Metin'in mesajı şöyle:
 
"Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlerden dolayı teşekkür ettiğimiz; birlik, beraberlik, cömertlik ve yardımlaşma duygularımızın en yoğun yaşandığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.
 
Milli ve kültürel değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği bu özel günleri anlamına uygun bir şekilde yaşamak ve yaşatmak hepimizin üzerine düşen görevlerdendir. Bizler, kurban kesecek vatandaşlarımızın dini görevlerini yerine rahatça getirmeleri için gereken önlemlerimizi aldık ve Rize Belediyesi olarak hizmetinizde olacağız. Sizlerden ricamız; bu süreci pandemi tedbirleri kapsamında geçirmemize yardımcı olmanız ve olası kazalara karşı tedbirli davranmanızdır. Sağlık ve afiyet içerisinde kazasız, belasız bir bayram geçirmek en büyük temennimizdir.
 
Bu vesile ile hemşehrilerim başta olmak üzere bütün İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutlarken, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını diler ve bayramın getirdiği barış, kardeşlik ve dayanışma ruhunun tüm dünyaya yayılmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.