Başbakan Erdoğan tatilini uzattı

Başbakan Erdoğan tatilini uzattı

Başbakan Erdoğan, bayram tatilini birkaç gün daha uzatarak tatiline devam etme kararı aldı.

CHP'nin gazetesi Yurt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramın birinci gününden itibaren hastaneye kaldırıldığını iddia etmişti. Özel Haber logosu ile yayımlanan haberde Erdoğan'ın Cuma namazına da gitmediği ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı yazılmıştı.

ERDOĞAN TATİLİ UZATTI

Oysaki Ankara'nın En Özel Kalemi'nin ulaştığı bilgiler bu haberin aksi yönündeydi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilini birkaç gün uzatma kararı alarak Bodrum koylarında dinlenmeye çekildi. Perşembe günkü il başkanları toplantısını iptal eden Erdoğan, Cuma günü mesaisine kaldığı yerden devam edecek. Bodrum koylarında istirahate çekilen Başbakan, 20 Ağustos'ta Rize'ye yani baba ocağına gidecek.

Öte yandan Başbakan'ın ekibinin bir bölümünün de Bursa'da bir açılış için hazırlık yaptığı öğrenildi. Ancak Bursa'daki bu açılış, Erdoğan'ın programında şimdilik bulunmuyor.
YURT GAZETESİ NE YAZMIŞTI

Yurt Gazetesi'ndeki haberde ise şu ifadeler yer alıyordu;

"Başbakan, bayram namazının ardından ortadan kayboldu. Bayramı İstanbul'da geçireceği söylenen ancak cuma namazına dahi gitmeyen Erdoğan'ın rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı iddia edildi"
BAŞBAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Başbakanlık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, bugün iddiaların yer aldığı gazete için 'marjinal yayın organı' değerlendirmesi yapıldı ve "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında bazı marjinal yayın organlarınca kasıtlı olarak uydurulan iddialar, tümüyle gerçek dışıdır" denildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.