Bakırcı: “Her Rizeli bir başkan gibi katkı sağlamalı”

Bakırcı: “Her Rizeli bir başkan gibi katkı sağlamalı”

AK Parti 55. İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Gerçekleştirilen toplantıya, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve Partililer katıldı.

 Açılış konuşmasını İl Başkanı Hikmet Ayar yaptı. Ayar konuşmasında Gezi Parkı Olaylarına değinerek Amacın Hükümeti yıpratmak olduğunu dile getirdi. Ayar, “Cumhurbaşkanı seçimlerinde 367 safsatasıyla karşımıza çıktılar, 27 Nisan bildirisi ile karşımıza çıktılar ama tutunamadılar. Bugün de tutunamadılar, hiçbir zaman da tutunamayacaklar. Çünkü 11 yıla yakın bir süredir Ülkemizin başında Recep Tayyip Erdoğan adında Rize li bir başbakan var. Ve bu Başbakanın arkasında Dünyanın en iyi teşkilatlanmasını sağlamış AK Parti Teşkilatı var. Bundan daha da önemlisi bu Başbakanın arkasında Türkiye var, İslam alemi var” diyerek konuştu.

Ayar Türkiye’de artık işleyen bir Demokrasi olduğunu söyleyerek, “Azınlıkların çoğunluklar tarafından ezilmesini önlemek Hükümetin görevi olduğu gibi Azınlıkların çoğunlukları ezmesini önlemek de Hükümetimizin görevleri arasındadır. Bu düstur ve disiplin ile çalışan bir Başbakanımız var” dedi.

 “DAHA GÜÇLÜ BİR RİZE”

Toplantı da Rize Belediyesi’nin çalışmaları Slayt gösterisi eşliğinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, tarafından katılımcılara anlatıldı.

Başkan Bakırcı, 2000-2013 yılları arasındaki Rize’nin Nüfus Oranının % 33,74 arttığını söyleyerek  “2000 yılında 78.144 olan nüfus, bugün 104.508’e çıkmıştır” diye konuştu.

 Belediye Başkanı Bakırcı, Rize de yaptıkları toplam 22 konu başlığı altındaki sunum da, yapımı devam eden ve yapılması düşünülen projeleri de katılımcılara tanıttı. Hayata geçirilen (AKOS) Akıllı Kent Otomasyon sisteminde her türlü istek ve şikayetlerin kayıt altına alınarak vatandaşın sorunlarına en hızlı şekilde cevap verdiklerini,  444 50 53 numaralı telefonla Çağrı Merkezine ulaşıp güçlü bir Rize’nin oluşturulması için her bir vatandaşın Rize’li bir Başkan gibi belediye yönetimine katkı sağlamalarını istedi.

 Başkan Bakırcı, Kentsel Dönüşüm, Timya Vadisi, Güney Çevre Yolu gibi hayal bile edilemeyen projelerin bugün hayata geçirildiğini, sadece sokakta konuşulan Salarha Tünelinin Güney Çevre Yolu ile bağlantılı bir şekilde Rize halkının hizmetine sunulacağını dile getirdi.

 Bakırcı, Rize’nin sosyal yapısına da dikkat çekerek Belediye bünyesinde her yıl yapılan Yaz spor şenlikleri ve Ramazan etkinliklerinin yanı sıra, Belediye dışındaki Sosyal etkinliklere de destek verdiklerini söyleyerek, “Sadece Belediye bünyesinde 5 bin’ e yakın Sporcuyu sahalara taşıyarak Sosyal dengede Rize’ye önemli bir hizmeti hep beraber sağlamış bulunuyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.