Badminton Gençler Müsabakasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Badminton Gençler Müsabakasında Kupalar Sahiplerini Buldu

RİZE TEVFİK İLERİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BADMİNTON GENÇ ERKEKLER A KATEGORİSİNDE BADMİNTON'DA İL BİRİNCİSİ OLDU

2023-2024 Okul Sporları Gençler Kız/Erkek Badminton Mahalli müsabakaları, 15-17 Ocak 2024 tarihlerinde Çayeli Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda düzenlendi. Çekişmeli ve mücadele dolu geçen müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar, madalya ve kupalarını alarak büyük bir sevinç yaşadı.

Rize Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Badminton Takımı, Genç Erkekler A kategorisinde gösterdiği üstün performansla İl Birincisi oldu. Takımın başarılı sporcuları Berat Dilmaç, Kerem Tuğcu, Efe Akyıldız ve Alperen Peçe, gösterdikleri başarıyla dikkat çekti.

rize-ogrenci-1.jpeg

İl birinciliğini elde eden Rize Tevfik İleri MTAL Genç Erkekler Badminton Takımı, 23-25 Şubat 2024 tarihlerinde Artvin'de düzenlenecek olan grup müsabakalarında Rize'yi temsil edecek. Sporcular, bu önemli mücadelede daha ileriye gitmek ve başarılarını pekiştirmek için antrenmanlara başladı.

rize-ogrenci-12.jpeg

Gençlerin yeteneklerini sergiledikleri bu müsabakalar, aynı zamanda fair play ruhunu ve spor kültürünü pekiştirmeye yönelik bir platform sağladı. Rize Tevfik İleri MTAL Genç Erkekler Badminton Takımı'nı tebrik eder, grup müsabakalarında başarılar dileriz.

rize-ogrenci-13.jpegrize-ogrenci-14.jpegrize-ogrenci-15.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.