AVUKAT DEMİRCİ’NİN YENİ OFİSİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

AVUKAT DEMİRCİ’NİN YENİ OFİSİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Rize’nin tanınmış esnaflarından Cengiz Demirci’nin kızı, Avukat Gözde Demirci’nin Çarşı Mahallesi Anafartalar Caddesi, Mega Anadolu İş Merkezi kat 3’de yeni açmış olduğu ofisi görkemli bir törenle hizmete girdi.

Oldukça kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde hizmete açılan, Av. Gözde Demirci Avukat Bürosunun açılışı, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Eski Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu, KGK Rize Temsilcisi B. Ali Kavalcı, Ak Parti Merkez İlçe YK üyesi Yasin Güloğlu, Ç. Rizespor eski YK Üyesi iş insanı Habip Agun ve çok sayıda Avukat, Eğitimci ve iş insanları katıldılar. 
Avukatlık stajını, Rize Eski Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu ve Av. Selin Eren Avukatlık Bürosunda tamladıktan sonra, bu Avukatlık bürosunda 3 yıl çalışan Av. Gözde Demirci, açılışta yaptığı konuşmada, yeni çalışma ofisinin açılışına katılan meslektaşlarına ve davetlilere teşekkürlerini sundu.  Avukat DEMİRCİ; Kendisinin meslekte yetişmesinde çok büyük emekleri olan, Avukat Ateş Hatinoğlu beyefendiye ve Avukat Selin Eren hanımefendiye yaşamı boyunca her daim şükran, sevgi ve saygım tazeliğini koruyacaktır” dedi.

avukat-1.jpg
Açılış kurdelesini kesme töreninde konuşan, Rize Baro Eski Başkanı Avukat Ateş Hatinoğlu, “Büromuzda önce stajyer ve ardından kısa sürede meslek aşkıyla başarılı bir süreç yakalayan, kıymetli genç meslektaşımız Av. Gözde Demirci hanımefendi gerek mesleki, gerekse aile bağları, sosyal, kültürel bilgisi, ilgisi, büyüklerine sevgisi, ilgisi ve saygısıyla, Rize’miz çok iyi bir Avukat kazanmıştır. Kendisinin bizdeki bu mesleki ve insanı donanımının tüm hayatı boyunca, ailesine, milletimize ve ülkemize fayda sağlamaya devam etmesi dileğimle ve de tebriklerimizle bu güzel yeni ofisinin hayırlı, uğurlu olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. ”şeklinde dile getirdi. Açılışın manevi kısmında, Rize Kale Camii İmam Hatibi Kadir Kara’nın duasının ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.