Arapdüzü ve Handüzü Yaylaları Kar Manzarası İle Çok Güzel

Arapdüzü ve Handüzü Yaylaları Kar Manzarası İle Çok Güzel

Rize Valisi Kemal Çeber, Güneysu programında Arapdüzü ve Handüzü Yaylalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Çeber’e gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ve incelemelerde eşi Neslihan Ayan Çeber’de eşlik etti.

Programda Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer’den yapılan çalışmalar ve bölge hakkında bilgi alan Vali Çeber, Rize’de her mevsimin ayrı güzellikte olduğunu vurgulayarak, “ Geçmiş dönemlerde yaylalarımıza kış aylarında ulaşmak bu güzellikleri yakından görmek pek mümkün değildi. Şimdi yapılan çalışmalar, iyileştirilen yollar ile birlikte bu doğayı her mevsim ziyaret edip görme imkanı buluyoruz.

İlimizde hedeflerimizden bir tanesi de bölgede turizmi canlandırmak. Bunun için sürekli olarak çalışmakta ve yeni projeler üretmekteyiz. Bütün bunları yaparken de ilk günden itibaren söylediğim gibi doğayı korumayı ön planda tutuyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Düzenlenen gezi ve inceleme programında İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu  hazır bulundu. 

vali-arapduzu-1.jpg

vali-arapduzu-12.jpg

vali-arapduzu-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.