ALİM ;ÜRETİM İSTİHDAM VE İHRACATLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

ALİM ;ÜRETİM İSTİHDAM VE İHRACATLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yeni ekonomik modelin üretim istidam ve ihracata dayalı olduğunu vurgulayan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “ 2022 yılında sanayicimiz ve tüccarımızla el ele vererek, cari fazla vereceğimiz bir yıl olacaktır deei..


İl Başkanı Alim Rize Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nu ziyaret etti.
 Gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Alim şu ifadelere yer verdi “Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi ve enerji fiyatlarının artması ülkemizi de etkiledi. Uluslararası piyasayı etkileyen bu parametrelere rağmen ülkemiz rekor bir seviyede ihracat yaptı.

whatsapp-image-2022-01-06-at-18-18-08.jpeg

Üretimimiz de ihracatımız gibi rekorlar kırdı. Bu üretim ve ihracata dayalı yeni ekonomik sistem ülkemizin büyüme seviyesinde de yeni rekorlar oluşmasına neden olacak. Üretim istihdam ve ihracata dayalı yeni ekonomik model ile dünyada 2021 yılında en çok büyüyen Ülke olduk. 2022 yılı fiyat istikrarının da sağlanması ile yeni rekorların kırılacağı ve milletimizin refah seviyesinin artacağı bir yıl olacak. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni ekonomi modeliyle yeni bir yüzyılın ilk çeyreğinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine hiç olmadığımız kadar yakınız. Yatırımla, istihdamla, üretimle, ihracatla, cari fazlayla ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına  girmesini sağlayacak adımları atıyoruz inşallah.Burada ticaret ve sanayi erbabımız son derece önemli bir rol üstleniyor. Bu anlamda RTSO Başkanımız  ve yönetimine sanayicimiz ve ticaret erbabımız adına teşekkür ediyorum.” Dedi.
 RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ise 2021 yılını inşallah %9,7 ile %10,2 gibi bir büyüme ile kapatacağız. İş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hükümetimizin de desteği ile hedeflerimize ulaşmak refah seviyesini daha da yükseklere çıkarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.