AK Parti'de 'Ak' Dönemi Başlıyor

AK Parti'de 'Ak' Dönemi Başlıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Fatih Mehmet Köse 7. Olağan Kongrede aday olmayacağını açıkladı. Kongrede Merkez İlçe Başkanlığına AK Parti MKYK Üyesi Burak Ak'ın geleceği ifade ediliyor.

Ağustos 2008'den bugüne AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Fatih Mehmet Köse, 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek AK Parti Rize Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi'nde aday olmayacağını açıkladı. 

Kongrede aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyuran Köse, açıklamasında bayrağı devretme zamanının geldiğini ifade ederek şu sözlere yer verdi:

"Gerçekleştireceğimiz 7. Olağan Kongremizde aday olmayacağımı belirtir, görevi devralacak arkadaşlarıma başarılar dilerim. Şerefle ve onurla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim boyunca bana desteklerini esirgemeyen İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Yönetim Kurulundaki  arkadaşlarıma, Belde, Mahalle ve Köy Başkanlarımdan Yönetimlerine, Sandık kurullarında görev almış bütün teşkilat mensuplarımıza ve beraber yürüdüğüm tüm dava arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılar sunarım.


İki yıl boyunca yürüttüğüm İlçe Başkanlığımda bize tevdi edilen görevi en iyi şekilde icra etmek için tüm teşkilatımızla birlikte durmadan yorulmadan elimizden geleni yapma gayreti içinde olduk. Hamdolsun çalışmalarımız bize çok güzel insanların kalbine dokunma fırsatı verdi. Beraber ağladık, beraber güldük. Zorlu yollardan geçtik. Eksilmeden yola devam ettik.


Bizim kongrelerimiz her zaman bir bayrak yarışı olmuştur. Şimdi bayrağı devretme zamanı duamız ve desteğimiz her zaman görevi yeni devralacak arkadaşlarımızla olacaktır."

Öte yandan AK Parti  Rize Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi'nde Köse'den boşalan göreve AK Parti Genel Merkezi'nin de onayıyla partinin MKYK Üyesi Burak Ak'ın getirileceği ifade ediliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.