AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMET AVCI, "SAMSUN-SARP HIZLI TREN PROJESİ İLE LOJİSTİK LİMAN PROJESİNİN DEMİRYOLU İLE İÇ HATLARA BAĞLANMASI, ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMİN EN BÜYÜK TEMEL YATIRIM HAMLESİ BUNLAR OLACAK" DEDİ

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammet Avcı,  yeni dönemde en önemli projenin hızlı tren hattı olacağını belirterek,

"Samsun-Sarp Hızlı Tren Projesi ile Lojistik Liman projesinin demiryolu ile iç hatlara bağlanması yönünde bir irademiz var. Önümüzdeki dönemin en büyük temel yatırım hamlesi bunlar olacak" dedi.

14 Mayıs seçimlerinden iyi bir netice alacaklarını ifade eden AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammet Avcı, "Saha tespitlerimiz, anketler ve tüm değerlendirmeler ilk turda Sayın Cumhurbaşkanımızın seçileceğini gösteriyor. Bizde Rize'de hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Onlardan aldığımız enerji inşallah 3-0'lık bir netice ile seçimi tamamlayacağız" dedi.

muhammed-avci-1.jpg
'ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK'
Rize'de çok önemli projelerin hayata geçirildiğini kaydeden Avcı, şöyle konuştu;
"Lojistik merkez bunlardan biri. Çalışmalarda sona geliyor. Diğer taraftan şehir hastanesinin dolgusunu tamamladık. Seçimden sonra öncelikli işlerimizden biri şehir hastanesi olacak. İhalesini yapıp inşaata başlanacak. Kentsel dönüşüm projemizde sona geliyoruz. Deprem gerçeğinden sonra bu dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gördük. Rize'deki endişe veren binaları yenilemiş olduk. Diğer taraftan Ayder Yaylamızda bir kentsel dönüşüm yürütüyoruz. İnşallah bu kentsel dönüşüm bittiğinde dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri ortaya çıkacak. Havalimanı ile Ovit ve Salarha tünellerini tamamladık. Pazar ilçemizde bir kentsel dönüşüm çalışmamız var. Bunları en kısa zamanda tamamlayacağız. Turizm alanında ciddi çalışmalarımız var. Önümüzdeki dönemde en önemli projemiz hızlı tren olacak. Ulaştırma Bakanımız da bununla ilgili açıklamalarını yaptı. Samsun-Sarp projesi var. Ayrıca bizim Lojistik Liman projesi ile iç hatlara bağlanma yönünde bir irademiz var.  Önümüzdeki dönemin en büyük temel yatırım hamlesi bu olacak" 

muhammed-avci-12.jpg
'HALKIN TEVECCÜHÜ BİZİ MUTLU EDİYOR' 
Çok uzun bir süredir sahada olduklarını belirten Avcı, "Bütün kademelerde görev yaparken hem vatandaşlarımızla beraberdik. Eksik kalan konular olmuştur. Ancak aldığımız yetkiyi vatandaşlarımızın lehine kullanmaya gayret gösterdik. Her köye en az 3-4 kez gittim. Vatandaşlarımızı hiç bir zaman yalnız bırakmadık. Vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Bugün o teveccühü görmekte bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza zaten bam başka bir teveccüh var. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimiz bize 'Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Bu ülkenin birliği ve bütünlüğünün korunması, uluslararası anlamda kendini daha iyi ifade edebilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımıza ihtiyacımız var' diyor. Rize inşallah sayın Cumhurbaşkanımıza rekor bir destek verecek hem de 3 milletvekilini meclise göndererek görev yapmalarını sağlayacak" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum