AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMED AVCI, CUMHURBAŞKANLIĞI VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİ KAPSAMINDA RİZE’DE İLÇE VE KÖYLERDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMED AVCI, CUMHURBAŞKANLIĞI VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİ KAPSAMINDA RİZE’DE İLÇE VE KÖYLERDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Avcı, Çayeli’de köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

AK Parti iktidarları dönemlerinde Rize’de her alanda büyük yatırımların yapıldığını söyleyen Avcı, vatandaşların bu hizmetleri gördüğünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye büyük bir desteğin devam edeceğini söyledi.

muhammed-avci-1.jpg

“RİZE BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI KONUMUNDA”

Avcı, “Rize’de hayal edilenleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirdik. Havalimanı, Ovit Tüneli, Lojistik Merkez, Organize Sanayi Bölgesi, turizm yatırımları, tarım yatırımları, alt yapı ve yol yatırımları sayesinde Rize’miz bölgede parlayan bir yıldız konumuna geldi.” dedi.

muhammed-avci-13.jpg

“SEÇİM SONRASINDA YATIRIMLARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

“Şehir hastanesi yapım çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimizde spor ve sağlık yatırımlarımızı yaptık ve yenilerine devam ediyoruz. 2002 yılından bu yana AK Parti iktidarlarında ne söz verdiysek yerine getirdik. Seçim sonrasında milletimizin büyük ferasetiyle hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

muhammed-avci-14.jpg

Avcı’ya ziyaretlerinde AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı ve Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan eşlik etti.

muhammed-avci-15.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.