AK PARTİ RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 60 KÖY 46 MAHALLE VE 3 BELDE TEŞKİLATI İLE 39 NOKTADA EŞ ZAMANLI TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 60 KÖY 46 MAHALLE VE 3 BELDE TEŞKİLATI İLE 39 NOKTADA EŞ ZAMANLI TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN EŞ ZAMANLI TOPLANTI

Teşkilat çalışmaları kapsamında AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 39 noktada eş zamanlı teşkilat toplantısı gerçekleştirildi. Farklı bölgelerde gerçekleştirilen toplantılara AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl-İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle-Köy-Belde Başkanları ve Sandık Kurulu üyeleri katıldı.

muhammet-avci-12.jpg
Tüm toplantıları çevrimiçi bağlantı ile birleştirerek açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Ak: “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 10 Mart'ta 2023 tarihinde yetkisini kullanarak 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizi sandık başına getirecek.  O tarihten sonra 60 gün süremiz var. Şunu ifade etmek isterim ki 2023 seçimlerini başarmak dışında bir alternatifimiz yoktur. Karşımızdakiler tüm gücüyle 2023 için hazırlanıyorlar. Bunca zamandır Türkiye'ye diz çöktürememenin öfkesi içinde olanlar, önümüzdeki seçimlerle ilgili niyetlerini gizleme gereği dahi duymuyorlar. Muhalefetin çirkinleşen, özellikle arsızlaşan üslubu, aslında 2023 ile ilgili telaşlarını da ele veriyor.

muhammet-avci-13.jpg

Altılı masa Sayın Cumhurbaşkanımızın kazandığı bir seçimden sonra kimin partisinin ne kadar çok oy alıp almadığının bir anlamı olmadığının üzerine kurgu yapıyor. “Aday bizden olsun” diye dayatmayıp ,“Öncelikle Cumhurbaşkanımızdan kurtulup sonra kimin ne olacağına bakarız” ın hesabını yapıyorlar.   Seçimlere kadar her günümüzü, her anımızı en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmeniz gerekmektedir.

muhammet-avci-14.jpg

Seçim kampanyasına hazırlanırken sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye yüzyılı vizyon belgesi en büyük yol haritamız olacaktır. Tarihi geri çağırmak, hiç yılmadan 2023 hedeflerimize cesaretli adımlarla kavuşmak ve orada kalmak zorundayız. Yarının inşasında tecrübelerimizi yeni nesillerin imkânına sunmamız gerekiyor” dedi.

muhammet-avci-15.jpg

muhammet-avci-16.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.