AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR; BÜTÜN UNSURLARIMIZLA HEP BERABER SAHADAYIZ. HİZMETLERDE AKSAMALARI EKSİKLİKLERİ TESPİT ETMEYE ÇALIŞIYORUZ. EN GEÇ AY SONUNDA CUMHURBAŞKANIMIZ RİZE’DE OLACAK DEDİ

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Rize’de görev yapan basın mensuplarıyla AK Parti Rize  İl Başkanlığında bir araya geldi.

İl Başkanı Ayar  “Ortak paydamız Rize. Rize  hepimizin  paydaşlarla beraber  Rize için en iyi olan neyse onun için çalışacağız basınımızda bizim paydaşlarımızdan biridir. Bu minvalde belirli periyotlarla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz” dedi.

RAFTA KALAN ÇAY KANUNU
Yıllardır gündemde olan Çay Kanununun güncellenmesi için geçen yıl büyük uğraş verildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmesi beklenen kanun bir türlü sonuçlanamadı… Çayın Türk ekonomisi içindeki yerini güçlendirmek ve Türk çayını dünya markası haline getirerek dış pazardaki payını büyütmek amacıyla hazırlanan kanun şimdilik raflarda bekletiliyor. Konu Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’a da soruldu. “Taban fiyatı koyabiliyorsak Çay kanunu çıkaralım” dedi.

MEVSİMLİK İŞÇİLER KADRO İSTİYOR
Bir diğer önemli konuda mevsimlik işçilere kadro verilmesi… Milletvekilleri ile birlikte konunun yakın takipçisi olduklarını söyledi.
ORGANİK ÇAY ÜRETİCİLERİ PARASINI ALAMADI
Çayda ikinci sürgünün son günleri yaşanıyor ancak organik çay fiyatının halen daha açıklanmadı buda üreticilerde merak uyandırıyor. Ayrıca diğer üreticiler ikinci çay paralarını alırken organik yaş çay üreticilerine bir ödeme yapılmadı. Konu İl Başkanı Ayar’ın da gündemindeydi. 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE’YE GELİYOR
İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı RTE’nın yakın zamanda memleketi Rize’ye geleceğini duyurdu.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.