AK PARTİ KALKANDERE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI  MEHMET YILMAZ: “ADAY ADAYLIĞIMIZ ÇOK GÜZEL KARŞILIK BULDU”

AK PARTİ KALKANDERE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI  MEHMET YILMAZ: “ADAY ADAYLIĞIMIZ ÇOK GÜZEL KARŞILIK BULDU”

AK PARTİ KALKANDERE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI  MEHMET YILMAZ: “ADAY ADAYLIĞIMIZ ÇOK GÜZEL KARŞILIK BULDU”

Türkiye 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçime hazırlanıyor. Siyasi partilerde yaklaşan yerel seçim hazırlıkları sürerken, aday belirleme süreci de yaşanıyor. Bu süreçte Belediye Başkan aday adayları da seçim bölgelerinde vaatlerini vatandaşla paylaşıyor.  Ak Parti Kalkandere Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yılmaz da Çay TV’de Mustafa Yücel Yazıcı’nın sunduğu A’dan Z’ye programına konuk oldu. Bu güne kadar çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev alan Yılmaz, aday adaylık sürecini anlattı.

MEHMET YILMAZ: “ADALETLİ OLACAĞIZ”

Başkan aday adayı Yılmaz, seçilmesi halinde Kalkandere’nin hakkını koruyup kollayacağını Çay TV ekranlarında taahhüt etti.

MEHMET YILMAZ: KALKANDERE HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMADI”

Kalkandere’nin bugüne kadar hak ettiği hizmeti alamadığını ifade eden Yılmaz, bilgi birikimi, tecrübeleri ve çevresi ile projelerini İlçeye kazandıracaklarını vurguladı.

MEHMET YILMAZ: KALKANDERE’YE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Projelerini açıklayan Ak Parti Kalkandere Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yılmaz, şehir planlamasında bir revizyon yapmayı düşünüyor.

Türkiye, 31 mart 2024 pazar günü sandık başına gidecek. süreç daraldıkça siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları da hız kazandı. belediye başkanı aday adayları da seçim bölgelerinde vatandaşla bir araya gelerek vaatlerini açıklıyor. çay tv de seçimin nabzını yakından tutuyor. bu güne kadar çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev alan ak parti kalkandere belediye başkan aday adayı mehmet yılmaz da çay tv ekranlarında aday adaylık sürecini anlattı ve seçmene seslendi: “kalkandere’ye hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.